Träning

Fyllt på kontot!

Veckans challenge – kontot

Imorse drog jag ingång veckans challenge (minst tre mil på kontot på söndag) och fyllde på distanskontot med sju kilometer. Jag vaknade upp med en förkylningskänsla i kroppen och en stor blåsa i munnen (åh nej!). Men efter att ha varit uppe en stund och fyllt på med lite energi (en banan och NOCCO) så klev jag in på gymmet i skapligt skön form strax efter klockan halv sex. Min plan var att starta upp i ett lagom tempo och försöka hålla det hela distansen, inga intervaller utan bara en jämn takt. Funkade bra. På torsdag fortsätter jag att öka på kontot och hoppas hinna med milen innan jobbet. Men det hänger på hur tidigt jag orkar ta mig upp.

Livet i övrigt

Livet i övrigt känns bra, tröttheten kommer och går och jag väntar fortfarande på svar från min läkare angående mina värden. Jag hoppas att de var bra och att tröttheten bara är en vanlig hösttrötthet. Jag tänkte ta några dagar ledig på höstlovet och bara fokusera på familjen och mig själv. Jag har ju kört på utan några direkta avbrott sedan i augusti och sista veckorna har varit galet intensiva. Men nu ser det ut att vända (om man ens vågar säga det högt).

Vardagen rullar liksom bara på, eller vad säger du? Ibland hinner man knappt tänka att det är en ny vecka innan det plötsligt är fredag igen.

Nästa vecka ska jag och Sofia på Lifestyle Awards på Grand Hotel Saltsjöbaden, en riktigt lyxig guldkant för förskolechefen från småstaden och jag är så tacksam över att kunna hålla kvar vissa delar av ”mitt andra liv” . Funderar för fullt på vad jag ska sätta på mig! Kanske vi ses?

Fyllt på kontot

Dagens snabba och enkla ”hemmalunch” med wokad sötpotatis, morötter, avokado, halloumi, tofu och en klick hummus.

Kram

Jenny

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jessica Sundberg
  22 oktober, 2018 at 09:10

  Jag har fått inbjudan och OSAt men vet inte om jag kan komma iväg då jag ska opereras på dagen. Jag har ju en övertro på min kropp har jag lärt mig hårda vägen – gick (precis som två gånger tidigare) med en lunginflammation i kroppen i två veckor innan jag till slut inte orkade må dåligt längre och gick till läkaren, ooops! Men som sagt, man vet aldrig. Om inte annat får du ha det så kul där och njut!
  Kram!

  • Reply
   Jenny Rosengren
   22 oktober, 2018 at 18:39

   Du har bara en kropp, viktigt att ta hand om den! Kram

  Leave a Reply