Livet

Blodsugare

Lus-Mia

Hua, usch vad jag hatar såna där små snuskiga och äckliga blodsugare. Jag hittade löss på Millie idag, generellt så har vi varit väldigt förskonade. Trots FEM tjejer med långt hår. Men jag upplever att det är betydligt vanligare med löss nu för tiden än i början på 2000-talet när Emma och Sofia var små. Och när jag var liten så förknippades lössen med ”lortiga barn” som Lus-Mia i Madicken.

Så nu har vi kammat, kammat, kammat och behandlat. Jag mailade även Millies lärare, jag kan tänka mig att det finns många föräldrar som väljer att inte informera skolan eller förskolan. Men hur ska vi då få stopp på spridningen?

Imorgon tänker jag i alla fall köpa en sån där ”prevent spray” och spraya i Millies hår varje dag, för jag vet av erfarenhet hur dåliga många föräldrar är på att kolla sina barn. Nu tycker jag att det kliar i huvudet på mig själv och trots att jag har kammat även mitt hår så känner jag mig nojjig. Fy sjutton!

Veckans challenge

Veckans challenge flyter på, idag fyllde jag på kontot med ytterligar en mil så nu är jag uppe i 17 kilometer av de planerade 30 kilometer. Det känns bra och imorgon bitti smiter jag ner till gymmet igen och fyller på med några kilometer till. Får se om jag hinner milen igen, men det är tveksamt, orkar nog inte kliva upp ännu tidigare och behöver komma iväg till jobbet i tid. Idag satt jag i möten på Stadshuset hela dagen, så to-do listan för veckan växte på sig en aning under dagen idag. Har som mål att beta av den imorgon. SEN kan jag ta helg.

Nu ska jag krypa upp i soffan bredvid Magnus och titta på Cirkus Bagge och Wahlgrens Värld. Älskar att titta på sånt som inte kräver så mycket tankeverksamhet just nu. Känner mig smått hjärntrött.

Kram

Jenny

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply