Livet

Ingen challenge och från mobilen

Paus med veckans challenge

Jag pausar från veckans challenge under november månad men tränar på som vanligt. I december drar jag igång igen och tänkte då inspirera med två nya och påhittade övningar varje vecka, nästan som en adventskalender. Till min hjälp kommer jag att ha Magnus som även får agera fotograf. Vad tror ni om det upplägget? Bu? Bä?

I morse var jag ner och körde ett morgonpass strax efter klockan halv sex, kroppen kändes smått trött och seg. Men jag fick ändå till tre kilometers löpning som uppvärmning och ett skönt helkroppspass. Det är helt klar den bästa starten på dagen, att hinna med ett morgonpass.

Budgetarbete

Just nu så är jag mitt uppe i budgetarbetet inför 2019, jag vill att prognosen och förarbetet ska vara så mycket som möjligt klart innan jag träffar min ekonom på måndag, så jag har vikt tre eftermiddagar den här veckan till det, samt en rekrytering som behöver bli klar. Jag märker vilken skillnad det blir inombords när jag har möjligheten att styra upp mina veckor och forma dem utifrån mina behov och vad som är prioritet just den veckan eller månaden. Den där inre stressen hinner aldrig göra sig påmind, utan jag hinner komma i fas med alla deadlines. Att få sitta ostörd och beta av punkt efter punkt är en euforisk känsla! Sen vet jag att det ständigt dyker upp nya punkter, men så länge några försvinner så känns det bra.

Nu ska Liten i säng och jag ska ta kväll och njuta av den där magiska stunden i soffan när jag kan låta luften pysa ut och krypa upp bredvid Magnus.

Kram Jenny

Från mobilen

Lyckan när man ÄNTLIGEN får en onepice i sann Unicorn anda.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply