Hälsa Livet

Nya provsvar

Inget reumatiskt

Igår fick jag besked om blodproven som jag tog i torsdags. De visade inga indikationer på några inflammationer i kroppen, vilket betyder att min värk inte har någon reumatisk koppling. Det känns skönt så nu tänker jag fokusera på de övningar och verktyg som jag kan ta till för att underlätta värken i fingrarna. Senaste dagarna har jag inte känt så mycket, men så har det varit lite mildare väder. Så fort det är isigt och kyligt i luften så värker det mer.

Istället så har jag haft en sån där riktigt pissig (ursäkta ordvalet) och blixtrande huvudvärk. Ni vet en sån som skapar illamående och flimmer framför ögonen. Tack och lov kunde jag sitta hemma på eftermiddagen med det sista inför budgetmötet på måndag och inte på olika möten. De klarade jag av på förmiddagen.

Sen passade jag på att glida ner i ett hett bad medans Millie tittade på en film och lekte med sina Barbies (ja, jag var en sån mamma idag, som lät mitt barn titta på film efter skolan) och det hjälpte lite grann. Håller tummarna att jag vaknar upp pigg och fräsch imorgon, två dagar med endbart möten väntar och då behöver jag känna att jag kan hålla fokus på rätt saker. Sen mina vänner är det helg! Tjohoo så skönt.

Nu ska jag smöra lite för Magnus, hans magic touch och en massage skulle inte sitta helt fel. Sen blir det Bonde Söker Fru. Fler än jag som brukar titta på det?

Kram Jenny

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply