Livet

En torsdag

Torsdag

November är nog en av de mest välfyllda jobbmånaderna på hösten med mycket som måste bli klart och förberedas. Jag har verkligen inte så mycket tid över till annat på veckodagarna, varken dagarna eller timmarna räcker till. Och på kvällarna är det skjutsningar och häng i tv soffan (ett häng som är högprioriterat). Samtidigt så känns det skönt att det är just november som sveper förbi fort eftersom det är den månaden på året som jag gillar allra minst. Vädermässigt. Grått, grått, grått…men idag spatserade jag på stan i solsken, det var både underbart och energigivande.

Min dag har bestått av två möten varpå det ena sträckte sig över större delen av dagen och sen var det bara att hoppa in i bilen och hämta Millie på fritids. Jag ser fram emot helgen och att få spendera den med familjen. Vi har haft två helger på raken där antingen Magnus eller jag har varit iväg så det ska bli skönt att vara samlade.

På lördag förmiddag ska vi paketera in båten inför vintern och tömma den på saker. Sen skulle jag vilja ta mig till julmarknaden på Skultuna Messingbruk och trosa runt. Såååå mysigt med julmarknader. Jag längtar tills jag får plocka fram ljusstakarna och sätta upp de nya julstjärnorna och börja göra jul här hemma. Jag har redan smygstartat med en knippe Hyacinter och en bordsgran…

Brukar du smygstarta eller väntar du tills 1:a advent?

Nu ska jag se till att sjuåringen kommer in i duschen så vi kan ta kväll. Hon är mitt uppe i att skapa en teckning till en av sina bästisar i skolan.

Kram Jenny

Att handla blommor på Torget på torsdagar har blivit en tradition. Idag blev det en knippe blåa Hyacinter.

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply