Livet

Helgen

Lördag

Vilket väder helgen har bjudit på, aningen kalla grader, men sol! Älskart! Jag sprudlar av energi inombords när solen lyser från en klarblå himmel. Magnus och jag startade lördagen med ett träningspass som jag valde att spendera på löpbandet. 7 kilometers löpning varav 5 kilometer “vanlig löpning” och 2 kilometer intervaller. Skön start på helgen.

Sen tog vi oss ut till Torpet och vinterfixade båten, men den behöver fortfarande ytterligare ett till lager av presenning innan vi är helt klara vilket blir nästa lördags to-do.

Vi tog också en tur till Skultuna Messingsbruk och gick runt på julmarknaden en stund. Mysigt med lite extra julfeeling så här helgen innan första advent. När tjejerna hade fått middag i magarna smet Magnus och jag ner till vårt kvarters hak, Bryggans, dejtade och åt varsin galet god Högrevsburgare. Sen somnade jag i soffan (läs hemma), vilket jag också gjorde i fredags. Hm…romantic Jenny. Mina intensiva veckor tar ut sin rätt på helgen. Jag tycker inte att jag känner mig så trött, men så lägger jag mig i soffan och sen minns jag inget mer.

Helgen

Högrevsburgare med sötpotatispommes

Söndag

Idag tog vi en lång frukost och hoppade söndagsträningen som annars brukar stå på vårt schema på morgonen. Millie hade sin Hiphop klass efter lunch och då passade vi på att promenera ner till stan en sväng. Sen väntade 1 1/2 timme i friidrottshallen medans hon tränade friidrott, men då satt jag och Magnus och jobbade. Han ska köra ett pass med mina medarbetare imorgon eftermiddag och vi behövde göra klart upplägget och sätta körschemat inför morgondagen. Kommer att bli jättebra!

Nu ska Liten i säng och jag ska provsmaka en av våra nybakade lussekatter. Hoppas att du har haft en skön helg.

Kram Jenny

Helgen

Hur mycket gotte!?

Helgen

Millie konstaterade rätt så snabbt att det här var minsann inte den riktigta tomten. För han bor vid Gesundaberget på Tomteland!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply