Familjeaktivitet Livet

Skidbackar och Afterski

Skidbackar och Afterski

Jag äääälskar sommar och sol, lata dagar på båten eller i en solstol under de vajande palmerna söderut. Men, ett par dagar bland skidbackar och med Afterski är inte så tokigt det heller. På annandagen styr vi Jeepen mot Gesunda för ett par dagar i en riktig klassisk timmerstuga. Precis en sån som både jag och Magnus spenderade många vintrar i under vår uppväxt. Dock inte tillsammans. Jag såg i och för sig mig i en något mer modern stuga med braskamin och panorama fönster med en vidunderlig utsikt. Medans Magnus ville uppleva hans barndomsdagar i timmerstugan igen…så jag vek mig. Vad gör man inte för kärleken liksom.

Det blir säkert jättemysigt och vi hoppas på mycket snö.

Efter nyår packar vi in oss i bilen igen, den här gången styr vi Jeepen mot Sälen och ett par mer “bekväma” dagar i Niklas och systerysters hus (de säger “stugan”, jag säger hus) i Sälen med både braskamin och spabad. Lyx. Så gissa om jag börjar längta till julledigheten. Det ska bli underbart med skidåkning och Afterski igen!

Sen kan det få bli vår.

Skidbackar och Afterski

Bild från förra året i Sälen.

Busy

Det är bråda dagar på jobbet nu för att hinna klart med alla deadlines. På fredag ska budgeten för 2019 vara låst och klar så jag bad om en date med en av våra ekonomer imorgon, jag känner mig inte helt säker i det nya systemet och då är det skönt med en kunnig person brevid. Busy busy busy två veckor till, SEN kan jag börja downshifta inför julen.

I morse smög jag ner till gymmet tiiiiidigt och sprang fem snabba kilometer innan jobbet vilket var jätteskönt. Aningen trött i ögat, men jag piggnade på mig rätt så snabbt när jag klev ut från porten och möttes av minusgraderna. Hua vad kallt det börjar bli nu.

Från och med nästa vecka så kommer jag att bjuda på två nya övningar i veckan fram tills jul (med bild). Har bett Magnus om hjälp, han brukar hitta på egensnickrade övningar till mig som jag sedan ser andra på gymmet ta efter. Roligt!

Nu har Liten tjatat hål i huvudet på mig medans jag har suttit här och skrivit till dig. Jag lovade nämligen att måla hennes naglar innan hon lägger sig, så det är väl hög tid att jag tar itu med det nu så vi kan få henne i säng sen. Själv ska jag ha tv kväll med de kärlekskranka bönderna och sen Grey´s.

Hoppas du har haft en skön onsdag.

Kram Jenny

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply