Livet

Inslagen som ett paket!

Redan söndag kväll och ännu en helg är snart över. Tänk att helgerna går så fort förbi! Den här helgen har vi varit lika busy som tomtens nissar så här års. Men inte med att få allt klart med klappar och jul utan att få båten preppad för vinter, snö och stormbyar, men nu är den “inslagen som ett paket”. Det är synd att jag inte hade kameran framme.  Det hade varit en syn för er att se. Två varelser ingeggade av gyttja efter att ha krälat runt och “säkrat” både ställning och presenning. 🙂 Men nu borde “paketet” stå pall för de värsta av de värsta vinterstormar.

Gårdagen: efter en heldag i gyttjan var det riktigt skönt med en dusch! Och sen en pizza på vårt stammis hak här på Öster Mälarstrand, Bryggan Café och Bar. Resten av kvällen hängde vi i soffan framför brasan (läs YouTube brasa) och körde ett musikquiz med idel gamla godingar. Riktigt mysigt, jag älskar kvällar som dessa. Idag har vi gjort de sista justeringarna med båten för att sedan titta på Majas innebandymatch och avslutningsvis Millies dansuppvisning. What a day!

Någon träning har det inte blivit, men jag ska se till att inspirera er med två nya övningar lagom till andra advent. Kommande vecka har jag ambitionen att få till fem träningspass (morgonpass) varav två långre löppass. Fram tills nu har fem kilometer varit “vardagsdistansen”, nu vill jag öka den till sju kilometer för att sedan bli milen. Långpassen under förra våren låg på runt 1,5-2 mil och det är dit jag vill igen.

Nu är vi redo för upploppet inför julledigheten, jisses vad jag längtar!

Kram Jenny

Vår lilla söta Alv från fredagens pepparkakshusbak

Våra hoods på Öster Mälarstand

Gissa besvikelsen när de sa att de slutat med min favvo pizza, “Vildsvins salami med svamptryffel”. Men den här med italiensk salami, feffaroni och soltorkade tomater, gorgonzola var nääästan lika god.

Vi lämnade en nervös liten tjej backstage innan hennes dans uppvisning.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Profilbild
  Reply
  Mallansvardag
  2 december, 2018 at 23:31

  Tänk att den här tiden alltid ska vara s å busy, tur att det (nästan) bara är roliga saker på schemat 😅
  Ha en härlig måndag
  Kram Malin

  • Profilbild
   Reply
   Jenny Rosengren
   4 december, 2018 at 08:44

   Ja, lite galet faktiskt, när det egentligen borde vara tvärtom! Speciellt jobbmässigt just nu lite mycket som händer samtidigt. 😉 Kram

  Leave a Reply