Hälsa Livet

Full fart mot helg!

En lugn helg

Jag älskar känslan av att det snart är dags att parkera den här veckan. Helgen är i antåg och tankarna på budget och allt som måste bli klart innan julledigheten kan släppas. I alla fall i ett par dagar. Typ två. Vi har en rätt så lugn helg som väntar vilket känns jätteskönt med tanke på hur de tidigare har sett ut. Lite småfix och sånt, men mest bara mys. Och så ska vi få middagsgäster, min fina bloggkollega Malin och hennes man ska till Västerås för julklappsshopping och tittar förbi oss på lördag.

Den här veckan har gått i interjvu- och mötesanda i olika konstellationer och fortsätter delvis så även imorgon. Fast först en morgon med utbildning i vårt nya system. Och fredagsblomman ska inhandlas på torget!

Träning

Jag har som mål att få till två bra pass i helgen och ska ta hjälp av Magnus att fota så jag kan lägga upp två nya övningar. I morse värmde jag upp med rodd och löpintervaller innan bröst och armar fick en bra genomgång. Det är så skönt att ha tränat på morgonen när dagen består av ett heldagsmöte och mycket stillasittande. I den aspekten så är mina morgonpass oerhört viktiga. Imorgon ska jag nöta på löpbandet.

Men nu ska jag sjunka ner i soffan framför nyheterna och släppa tankarna som snurrar. Hoppas att du har haft en fin torsdag.

Kram Jenny

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply