Livet

Vila

Åh nu är helgen snart över, igen. Attans att de ska passera så snabbt.

Vi har haft en riktigt lugn och skön helg med vänner på besök (igår kväll med ett glas  bubbel på Steam Hotel och sen middag hemma hos oss) och idag sovmorgon och lagom mycket aktiviteter. Jag bestämde mig för att vila från tränigen idag och det visade sig vara helt rätt beslut. Igår var kroppen slut efter passet och den känslan höll i sig hela dagen. “Överkörd-av-en-truck-känsla” Så vila var det enda riktigta. Och få sovmorgon. Bästa! Nu är jag redo för näst sista veckan innan julledighen.

Jag kunde inte hålla mig längre och övertalade Magnus att vi skulle köpa gran redan nu, vi brukar vänta till den tredje advent, men det är ju faktiskt nu som det är som allra mysigast. Tiden INNAN jul. Det tycker i alla fall jag. Vad tycker du?

Kram Jenny

Andra advent

Vi tog en tur ut till Åsby Trädgård igår eftermiddag.

You Might Also Like

1 Comment

 • Profilbild
  Reply
  Mallansvardag
  9 december, 2018 at 20:49

  Helgen borde vara minst en dag längre så man hann vila upp sig ordentligt 😄
  Vi brukar också vänta med att klä granen tills helgen innan jul men satte upp den redan förra veckan, vi har varit tidiga med det mesta i år tror det beror på att det varit så mörkt och trist ute.
  Tack än en gång för en riktigt trevlig kväll.
  Kram Malin

 • Leave a Reply