Livet

Hon vann!

Pris för bästa kamrat

Jag är så stolt så jag tror jag spricker just nu. Och rörd. Vilken tjej vi har! Hon är inte bara smart och har redan nått ettans mål efter en termin, hon fick idag pris som “Bästa kamrat” i klass 1 b. Hon fick ta emot applåder och visslingar från de andra klasserna i matsalen. Vilka förutsättningar inför framtiden.

Nu leker hon “uppfinnare” i köket och blandar ingredienser hej vilt och jag är osäker på om det är säkert att lämna henne för att åka och hämta Magnus vid tåget. (Maja är också hemma) Tänk om köket går upp i rök?! Älskade unge, detta barn…vår sladdis och hon som säkerligen kommer att ge oss många gråa hårstrån framöver. Men som också utstrålar så mycket energi, kärlek och envishet att det inte går att inte le när man hänger med henne.

Kram Jenny

Jag ska bli uppfinnare när jag blir stor

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply