Livet

En extravagant smällkaramell!

Fem arbetsdagar kvar…men vem räknar? 😉 Eh, JAG i allra högsta grad just nu! Julledigheten kommer som en extravagant smällkaramell varje år och som omfamnar mig med fokus: aktiv vila. Och med det menar jag en härlig balans mellan soffmys framför julfilmer och en aktiv fysisk ledighet. Bästa bästa! Jag ser fram emot våra dagar med skidåkning i Gesunda och sen i Sälen.

Men först säger jag som Alfons…jag ska bara…beta av listan som på något konstigt sätt tycks fyllas på istället för att tömmas. Jag förstår inte det där.

Idag känner jag mig rätt så trött i både knopp, öga och kropp och till viss del så är det självförvållat. I alla fall i ögonen. Mamma och jag tog oss en mysig eftermiddag på Mall Of Scandinavia igår. Sen begav vi oss till Göta Lejon och partajade med Wahlgren & Wistam och firade deras 200:e poddavsnitt. De hade i sin tur bjudit in några av sin närmsta vänner (Oscar Zia, Du och Jag var husband, Peter Jöback, Andreas Lundstedt och Niklars Wahlgren, självklart så var även hela klanen Wahlgren på plats tillsammans med filmteamet) och vi bjöds på en hejdundrande show med sing-a-long, nostalgi, snusk och skratt.

Nu måste jag kila, ska packa in mig och Millie i bilen igen…tycker att jag nyss kom hem från jobbet och skjutsandet av Maja till hennes innebandyträning. Dags att hämta hem tonåringen. Och förhoppningsvis så tajmar vi in Magnus tåg också. Längtar tills jag kan få slänga upp benen i soffan, ta kväll och dra filten över huvudet.

Kram Jenny

Snygg-Peter på scen med Pernilla och Sofia

Nicke och Nilla

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply