Livet

Jag slutar

Jag trodde att jag skulle känna mig vemodig, att det skulle kännas jobbigt. Men istället så har jag bara en stor lättnad inombords. Det här blir mitt sista inlägg, efter 7 1/2 år så har jag bestämt mig för att lägga ner bloggen.

I 7 1/2 år så har jag delat med mig av vår vardag med Millies födsel, events, fester, premiärer, husbygge, semestrar, träning, inspiration, flytten till Västerås, tankar, känslor…ja, kort och gott vårt liv. Det har varit en fantastisk resa och jag har fått vara med om saker som jag aldrig annars hade fått uppleva. Och jag har träffat nya bekantskaper och vänner för livet.

Men nu är jag klar.

Tack ALLA som har hängt med oss genom åren.  Tack alla ni som har kommenterat, alla härliga samarbeten och alla härliga portaler som har varit mina plattformar.

Ni kommer att kunna fortsätta följa vår vardag på Instagram och Instastories, @life_of_jenny1 och under nästa år så väntar både roliga events, happenings och min uppladdning inför Göteborgsvarvet.

Nu önskar jag er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt år!

Kram Jenny

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Profilbild
  Reply
  Anna
  20 december, 2018 at 20:02

  <3 kloka du <3
  vi ses i verkligheten

 • Profilbild
  Reply
  Susanne
  30 december, 2018 at 21:56

  Sorgligt att inte kunna kika in ibland o se vad du har för dig för spännande!! Får kika in på instagram istället. Du är väldigt inspirerande o drivkraftig Jenny! Det har jag/vi alltid tyckt sen våra vägar korsades på Haghulta förskola. Men du gör helt rätt. Nya tider, nya beslut! Gott nytt 2019 till dig o din familj. // Sussie Nornvall Felix mamma

 • Leave a Reply