lördag, september 21, 2019

Kontakt

I Am Ready
Hälsosajten för gemenskap och sund hälsa

Vilka är vi?

Vårt fokus är sund hälsaVi vill jobba med genuina människor med hjärtat på rätt ställe. Vi tror på mänskliga möten och vill inspirera till gemenskap och rörelseglädjeVi anser att alla individer har samma värde men att vi föds med olika förutsättningar att uppnå hälsa och livskvalité.

I am ready – The story

I am ready grundades 2015 av Mårten Nylén med en serie livsstilscamps.
Några år senare, då campsen legat på is under en period, såg makarna Nylén chansen att vidareutveckla grundidén och konceptet I am ready.
I november 2017 lanserades I am ready på nytt med en vision om att bygga en stark hälsoportal med fokus på sund hälsa.

Vi erbjuder

I am ready erbjuder skräddarsydda och målgruppsnischade events och workshops. Samt föreläsningar och företagspaket.
Vi har en medlemsbas och en gedigen presslista
Nätverk
Rådgivning
Content
Redaktionella- och kommersiella samarbeten
Annonsering

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss går det bra att mejla till [email protected]

Nyhetsbrev

I am ready's nyhetsbrev skickas ut I slutet av varje månad. Som prenumerant blir du först med att ta del av erbjudanden och kampanjer i I am ready shopen. Du får rabatter hos våra partners och medlemspris på våra events.

I Am Ready på sociala medier

Facebook:  I Am Ready Sweden
Instagram: @iamready.se
#iamreadyse

Redaktionen

Mårten Nylén

CEO, grundare och affärsutvecklare. Till yrket tv-profil och PT, föreläsare och i december 2018 aktuell med en konceptbok.

Efter fyra säsonger som tränare i tv-produktionen Biggest Loser, där Mårten coachat fram en vinnare varje säsong, vill nu Mårten ge fler chansen att förändra sina liv.

Malin Nylén

Chefredaktör och projektledare som driver I am ready tillsammans med Mårten. Hälsopedagog och personlig tränare, tidigare chefredaktör på sportmagasin samt träningsexpert för Aftonbladet Wellness och ToppHälsa-bloggare.

Utöver det dagliga redaktionella arbetet och bloggen på I am ready, utbildar Malin sig inom grafisk design, frilansar som skribent och jobbar med kreativa koncept och PR-events inom hälsa och träning.

Sophie Zetterberg

Webbansvarig för iamready.se.

Jobbar till vardags som frilansande webbdesigner och grafisk formgivare. Sophie har en stor kärlek för allt som har med sociala medier att göra och drar sig sällan för en utmaning.