Pigg & Glad | Galet kul familjedag i Motala!

– Kanonroliga familjedagar är något många önskar mer av. På lördag 10 augusti händer en och är dessutom helt gratis när Pigg & Glad kommer till Motala, säger träningsprofilen Mårten Nylén som barnen kan göra roliga ninjautmaningar med under dagen. FOTO: HIMLAFOTO

Korpen bjuder in till familjedagen Pigg & Glad på Borens IP i Motala där du kan testa på alltifrån yoga och dans till ninjautmaningar och motionslopp. Alla är välkomna, även om man inte har barn.

– Kanonroliga familjedagar är något många önskar mer av. På lördag 10 augusti händer en och är dessutom helt gratis när Pigg & Glad kommer till Motala, säger träningsprofilen Mårten Nylén som barnen kan göra roliga ninjautmaningar med under dagen.

Träning för alla åldrar

Träningen är anpassad så att alla ska kunna delta och uppleva att de får ut mycket av dagen. Foto. HimlaFoto

För att passa olika typer av familjekonstellationer är det stor variation i upplägget och flera parallella aktiviteter. Är barnen för små att delta i träningsgruppen har Korpen lagt in parallella leka och aktiviteter till barnen så att även föräldrarna ska kunna träna.

Korpen satsar på familjeträning i höst

För Motala tidning berättar Åsa Hjärstrand, verksamhetschef på Korpen i Östergötland, att Pigg och Glad kom till efter det att Korpen bestämt sig för att göra en inriktning mot familjeträning. Därför är Pigg & Glad gratis för att testa konceptet och se vad det ger. Tanken är att Korpen ska starta den här typen av träning i deras föreningar till hösten.

– Barn gör som vuxna gör och inte som vuxna säger. Ta med hela familjen och kom och ha kul med oss tillsammans! Uppmanar Mårten.

FAKTA: PIGG & GLAD FAMILJ

Vad händer? Familjedagen Pigg & Glad
Plats? Borens IP, Motala
Tid? kl 10:00
Pris? GRATIS
Instruktörer? Mårten Nylén, Jorge Mix, José Nunes med flera.
Anmälan sker via Springtime.se/resor/pigg-och-glad/

Lathund: Så här gör du för att anmäla dig på Springtimes sida:
Välj “10 augusti endast träningspaket” i gardinen under knappen AVGÅNGAR (till höger på sidan, se bifogad bild nedan) och klicka dig vidare därifrån. Lycka till, hoppas vi ses i Motala på lördag!


Arrangörer: Korpen & Springtime Travel

LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.