Tre fantastiska spahotell

Vi har tidigare listat träningshotell men nu är det dags för spa och total avkoppling! Foto. Shutterstock

Det är viktigt att ta hand om sin hälsa genom träning och nyttig kost, men ibland kan det vara gynnsamt för både kroppen och själen att slappna av. Vila och ansträngning går hand i hand. När det kommer till relaxing finns det få saker som toppar en rejäl spabehandling, särskilt om man kan bo över på anläggningen. Låt oss därför ta en titt på fantastiska spahotell, som ger oss precis den lyx vi ibland behöver.

Grand Hotel i Tremezzo

Besök varma och lyxiga Italien och gå på oförglömligt härligt spa på Grand Hotel i kommunen Tremezzo där bara 1300 invånare bor. Här kan du även få något så exotiskt som hydromassage, vilket innebär att man använder vattentryck för att massera kroppen. Det är en helt annan grej än att få massage från en annan person, så får du chansen att testa hydromassage bör du ta den!
Känner du för att lämna detta avslappnande palats över dagen för att känna in den lilla stadskärnan ligger det nära till hands, men också havet, som ligger väldigt nära Grand Hotel i Tremezzo.

City of Dreams – Morpheus

I Macaus lyxresort kallad City of Dreams finns det ett gäng olika hotell. Morpheus är det som är mest känt för sin lyxiga stil och spaavdelning. Formen på byggnaden är helt otrolig, men insidan är desto mer slående. Ju högre upp du kommer på insidan desto vackrare blir rummen man bor på. Inredningen har en väldigt modern prägel och vid en första anblick kan den till och med kännas futuriskt. Morpheus är också känt för sin spelavdelning, som bjuder på allt från poker till roulette. Den som är sugen på att testa lyckan, kan först använda sig av casinobonusar som gör att man inte behöver sätta in några egna pengar för att spela.

Ska man ge sig in i leken kan det vara bra att veta lite vad det handlar om. Och genom en minsta insättning kan man testa hur spelen går till innan det är dags. För om man väljer att spela på detta spahotell, kommer det att helt enkelt att röra sig om en helt annan prislapp.

Att spendera en weekend på ett välrenommerat spa-hotell tillsammans med någon du tycker om, eller ensam, är en väl värd investering för själen. Foto. Shutterstock

Rome Cavalieri

Det kommer nog inte som en överraskning att Italien levererar bra spahotell. I huvudstaden Rom ligger Cavalieri, som är ett gigantiskt spahotell, med en antik karaktär. Det täcker över tjugofemtusen kvadratmeter med inom- och utomhuspooler, turkiska bad, bastur, behandlingsrum, yogarum och mycket mer. Är du sugen på att utöva yoga där kan du läsa om vilken yogastil som passar dig bäst, det finns ju ett gäng att välja mellan!

Servicen och standarden på rummen håller yppersta klass. Det ska sägas att det är ganska dyrt på det här spahotellet, men den som besöker kommer inte att bli besviken; sinnesron blir ett faktum.

Visst känns det bäst att spendera spa-semestern på hotell som fått fantastiska omdömen. Det är aldrig kul att bli besviken när man kostar på sig en resa. Det ska säga att dessa spahotell är för de som gillar att spendera, men när du väl är där kommer det förhoppningsvis kännas värt varenda öre.

LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.