Hälsa

Eye of the tiger

I morse var det dags för cirkelträning och fredagskonceptet “Healthy Happy Hour” på Studio Levels för I am Ready´s pepptjärnan “Marre” (@TheWorkoutPlan_) Varje måndag och fredag kl.07.00 kör vi morgonträning på “Levels” … Vi är en återkommande grupp taggade “tigertrosor” som träffas och umgås under svettiga former under ledning av Marie. Alla är välkomna men du behöver föranmäla dig och det kostar 150 kr/gång. I slutet kör vi pulshöjande boxintervaller (innan nedvarvning och stretch) till Eye of the tiger under glada tjo och tjim. Bästa boosten inför resten av dagen! Det är så himla skönt att känna sig igång “klar”,  redan 08.00 på morgonen.

Jag älskar vår dietist Marina Sjöbergs sunda inställning till träning … Du får veta vad jag menar om du läser intervjun om “mat som gynnar immunsystemet” i artikeln “Hälsan börjar i tarmen“…

Den här veckan har jag tänkt mycket på träning anpassat till min ålder och livssituation. Efter den här intensiva perioden, med sajtsläpp med mera, känner jag mig mer som en redaktör än träningsinspiratör. Men trots slarv med mat (några för många godisbitar och otajamde måltider) och “bara” tre träningspass (men massor av hundpromenader) mår jag rätt okej ändå. Jag sover gott om natten … är lyckligt gift med en man som älskar mig (och accepterar mig för den jag är) och jag har lyxen att jobba med det jag gillar allra mest.

Jag kanske inte måste vara så in i vassen “uppstyrd”, för att livstempot ska räknas som bra? Eller? Läs HÄR Alexandras krönika om att duga.

Med dessa reflektioner önskar jag dig en trevlig helg! Kram //Malin

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply