Hälsa

Min dag i klockslag

I flera dagar… sedan i måndags… har jag känt mig lite stressad … otillräcklig … för att jag inte har haft energi över till instagram, då jag vet att regelbundenheten är viktig. Men jag har bara inte orkat vara ”influenser” … också … då jag är så aktiv i så många andra kanaler och sammanhang. I-världsproblem av i dag, eller hur! Jag tänkte berätta om hur en dag i mitt liv kan se ut.

06.30. Stiger upp. Kissar undertiden jag konstaterar att jag fått mens.”Katshing!” Sätter på kaffe och tar tag i Mårtens PT-klient-fakturor innan jag sätter tänderna i någonting ätbart. Det administrativa i bolaget … dvs att följa upp Mårtens samarbeten, skriva traktamenten, betala kundfakturor, fakturera och momsa varje månad, är sånt som jag fixar med löpande och som tar en hel del ”osynlig” tid. Nu har vi blivit dumpade av vår revisor som gått in i väggen och måste kvickt hitta en ny, vilket stressar mig just nu.

08.00. Scrollar igenom alla bloggar på Iamready och gör en artikel på Alexandras blogg om bra kontaktövningar för rumpan. Noterar att det finns en hel del bra inlägg att lyfta i passande turordning. Bokar in en intervjutid på fredag med en vetenskapsjournalist om ett både högaktuellt och intressant ämne. Får mejl av vår webbtekniker som säger att du är det klart med SEO-plugin och en plugin som gör att bloggarna enkelt kan lägga till sina instagramkonton. Får mejl från ett företag som jag kontaktat angående ett samarbete med sajten att hon ska ge besked på måndag. Bestämmer med Tess att vi ska gå på Oriflames 50 årskalas.

Min dag i klockslag

Morgonkiss med ”Piff” och ”Puff” <3

09.00. ”Kladdar” på mig lite mascara, concealer och lite solpuder. Får jättebråttom ut med hundarna. Har fortfarande inte ”hunnit” äta frukost. Ifrågasätter mina prioriteringar undertiden som jag rastar ”trollen”.

09.33. Upptäcker att jag missat pendeltåget precis och att nästa går först 13 minuter senare?!!! Bokar en Uber och lägger upp ett par nya Tradera-annonser på vägen till Sturegatan 26. Uber-chauffören tar mig på nya vägar och ett tag undrar jag vart bilen är på väg.

Min dag i klockslag

I Uber på väg till Lyko.

10.08. Stövlar in på Lykos konceptsalong, försenad, med en 7-Eleven-påse med en grillad surdegssmörgås som osar misstänkt likt pizza. Inte för att en pizza på nåt vis hade varit en dödssynd, bara en ovanlig frukost för att vara jag. ( kanske heller inte den bästa frullen för någon som mestadels sitter stilla vid en dator)

Min dag i klockslag

Bästa Momo.

Lite nyttigt … lite av varje skulle jag vilja påstå.

10.15-12.00. Alltid lika trevligt hos Momo. Inte bara för att jag alltid blir så sjukt snygg i håret … Så ”håll käften-snygg” som jag känner mig när jag lämnar hans salong, ungefär varannan månad, känner jag mig aldrig annars. Jag passar på att njuta när det väl vankas ”beauty” på silverfat.

Momo är verkligen superduktig och vi spånar kring en massa intressanta vinklar på artikelidéer som vi ska göra tillsammans. Momo rekommenderar oss hans revisor och jag känner mig mycket lättare i sinnet när jag lämnar lokalen, än när jag kom. Konstaterar hur viktigt det är med mänskliga möten och hur mycket viktigt du missar, om du sitter och gömmer dig bakom en skärm. På vägen hem sitter jag i samtal med en PR-byrå angående samarbete med två av deras kunder. Två presentationer måste göras. På engelska.

Modeinspiration i Elle. Jättesnygg teddykappa men 18000?! Det är det HÄR jag menar, när jag säger att jag tycker modemagasin är skeva som inspirerar med plagg i en prisklass, som en normal inkomsttagare inte har råd med. Jag tycker det är nästan att håna sina läsare. Vad tycker du?

ready, steady …

Go! Så här fin blev jag… Och kappan jag har på mig klickade jag hem för bara 300 kr. Du kan se ”dyr” ut om du klär sig smart.

Vegansk hårvårdsserie … Mer sånt och sunt kommer du få läsa om på Iamreay.se

13.00-15.30. Hundpromenad och lunch med pappa som kört för att hälsa på mig från Västerås. Vi går några kilometer i Hagaparken innan vi äter älgfärsbiffar och potatis på kvarterskrogen där vi bor. Alltid lika gott och trevligt. Textar lite med Mårten som är nyvaken i LA. Skönt att få lite avbrott från jobbet.

Min dag i klockslag

Fina pappa <3

Min dag i klockslag

Älgfärsbiffar på Basic.

16.00. Jag svarar på några mejl. Lägger upp en bild på instagram på mig i mitt nyfrissade hår och i min nya kappa som jag budat hem på Tradera till fyndpriset 300 kr!!! Byter om och tar sedan tunnelbanan till Rådhuset för att träna Powerbox för Marie på Studio Levels. Första ordentliga träningspasset på den här veckan. Men ännu är inte veckan slut. Tur att jag har fyra dagar till att träna på. På fredag är det HEALTHY HAPPY HOUR med Marre på Studio Levels.

Min dag i klockslag

”Fight Club” på våning 3. 😉

Jag och Ann-Sofie ”sparrades” för glatta livet.

18.30. Stärkt efter ett roligt pass som fick 50 minuter att ”försvinna”, bara sådär. Promenerar med Marie till Sankt Eriksplan och köper våtservetter på vägen som jag ska använda till för att göra rent min dator. Vi pratar I am Ready och diverse projekt. Alltid kvalitetsumgänge med ”Marre”.

19.30. Kommer på att jag ska fixa layout på Mårtens kundfakturor för att de ska uppfattas som lite mer ”varumärkesbyggande”. Fixar med det innan jag går ut med hundarna på deras kvällsrunda. Det är svinkallt och det blir en kortis. Väl inomhus slänger jag ihop ett litet kvällsmål och börjar planerar en dagordning för morgondagens jobb och då jag bland annat ska hjälpa Alexandra att plåta bilder till bloggen på morgonen. Utöver det ska jag mejla Momo artikelidéer och förslag på tidsplan, läsa på om nya forskarrön och sambandet mellan Alzheimers och diabetes … Redigera och publicera tre artiklar … mejla artikelidéer till vår dietist och ladda ner Windows och ett nytt faktureringsprogram. Lägga upp fler Tradera-annonser, städa och gå på Oriflames födelsedagskaka. Gå hem tidigt och spiknykter, då jag vill träna dagen efter.

Utöver allt jag har gjort … har jag tänkt (nästan) ”100 gånger” att jag MÅSTE städa innan jag ska hämta Juli på Bromma på fredag. Frågan är bara när… och hur det kommer att gå till?

Förresten … sa jag ”blogga” också?

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply