PR-event

Celebert schabrakparty när Oriflame firade 50 år

I går hade jag en av de trevligaste kvällarna på länge när Oriflame firade 50 år, med ett celebert schabrakparty i en fin festvåning i city. Jag och Tess bjussade på studieexempel i vad som egentligen händer när du fyller två vuxna, något utarbetade kvinnor med bubbel på tom mage … och placerar dem intill ett bollhav med inbjudande färger…  Svar: De hoppar i och vägrar gå upp.

Vi som principfast hade planerat att “bara stanna en timme”, dröjde oss kvar i minst två. Bara för att vi hade så himla trevligt! Varje rum erbjöd ett tivoli med photo booths och tävlingar med vinst varje gång-garanti. Vi ville aldrig gå hem!

Den magiska Askungen-formeln slog ner som en blixt när Therese sa: ”Går vi inte hem NU, kommer du inte orka träna i morgon bitti”.

Kittad med “prinsessdrömmen” under armen, satte jag nyckeln i låset runt 22.00 …  Ett överlevnadskit för en eventuell skönhetskris – en goodiebag fylld med glittriga och väldoftande skönhetsprodukter, såpbubblor och delar av bollhavet (!!!) och känslan av att ha haft den roligaste tjejkvällen på flera år. Vet inte när jag hade en sådan senast?

Tack Oriflame och Vass PR för en mycket välarrangerad och generös afton.

Och JA, jag kom upp i morse och tränade klockan 07.00 😉 Träning är nyckeln till väldigt mycket och det i särklass bästa anti aging-knepet om du frågar mig. Visste du att det finns studier på att du faktiskt vrider tillbaka klockan på riktigt genom att träna och svettas? Läs HÄR

Celebert schabrakparty när Oriflame firade 50 år

Jag, Therese och Cornelia som jag lärt känna som Oriflames PR-chef. Numera finns hon på Presskontakterna.

Celebert schabrakparty när Oriflame firade 50 år

Känns fint att kunnat bidra till dagsfärska forskarrön. 😉

 

Celebert schabrakparty när Oriflame firade 50 år

Allting har ett slut. Känner mig tacksam för förmånen att få inbjudningar till sådana här trevliga tillställningar.

Celebert schabrakparty när Oriflame firade 50 år

“HAPPY HEALTHY HOUR” med tjejerna på Studio Levels.

Celebert schabrakparty när Oriflame firade 50 år

Bildbeviset!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply