Tävling

Tre är en trend

Tjenixen, hoppas att allt är fint med dig denna blygråa lördag! Kom på att jag har glömt att dela med mig av en nyhet. Jag vann ICA´s #vågatesta tävling (i samarbete med Bonniers kreativa avdelning) på instagram som gick ut på att vara kreativ och “busa till det” med grönsaker. Tack för det Bonnier 😉

Vinsten, ett presentkort ICA och 1000 kr … så när Mårten kommer hem i dag kan vi vältra oss i mat. Det här är min tredje vinst och tredje kommersiella tävling jag ställer upp i.

Första gången jag vann en annonserad tävling, var jag i mellanstadieåldern. Då rodde jag hem förstapriset (en stor och röd Viking Line-väska) i en teckningstävling som Västerås Brandförsvar var avsändare för … Den var kanske inte så värst “kommersiell” i och för sig, haha. Andra kommersiella tävlingen var en utlottning för Damernas Värld för två år sedan. Då vann jag en parfym. Och så nu … pengar till mat.

Tre är en trend, eller hur?! 😉

Tre är en trend

“The sky has no limit, only your brain is” Inom kort ska jag till ICA och pitcha min projektidé som jag jobbat på snart ett år nu … Testade att göra en kopp, för att illustrera idén med foto och form.

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply