Hållbart mode

Besatt

Tror man måste vara lite besatt (läs ha mentala problem) för att blir så bra på andrahandsmarknaden som jag har tränat mig till att bli. Precis som börsmäklaren kollar kursen på morgonen, scannar Tradera. Fråga mig om säljfaktorn i ett plagg eller om fraktkostnader … Jag har svar på det mesta.

Klickade hem “million dollar-kappan” för bara 300 kr … samtidigt som jag tagit ett tårfyllt farväl av mina snyggbyxor i skinn från GETZUS i 36 …. Efter 5 år på jeanshyllan, får jag acceptera att jag aldrig kommer att komma i de där skinnbrallorna igen, och säljer dem nu motvilligt vidare. Hoppas du kommer gilla dem, “Suphaphorn” i Vallentuna. Kanske kommer jag mejla dig (och försöka köpa tillbaka dem) när jag får serparationsångest från “de perfekta skinnbyxorna”… Det har hänt förut, haha.

Besatt

Million dollar-kappan budade jag hem för utropspriset 300 kr. Till den matchar jag en kort kavaj från Massimo Dutti som jag kom över för 50 kr … Kjolen från Zara kostade 50 kr och de snygga stövlarna i mockaimmitation rodde jag hem för 70 kr.

besatt

besatt

besatt

Så här såg annonsen ut … Krävs ett tränat öga för att se att den här kappan är snygg.

besatt

Skinnbyxorna när det begav sig … Jag och Mårten på UFC-gala 2012. Jag var betydligt mer vältrimmad på den tiden…  Tränade varje morgon innan jobbet och åt efter ett strikt matschema .Och jag kan inte skylla på gravidkilon eller så. Nej, jag har bara blivit mer digitaliserad och mer livsnjutare med åren. Men det kan ju vara okej, eller hur?! 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply