Hållbart mode

Som bomull för min vinter-introverta själ

Sitter framför Idol med ett glas vitt (“hälsa för själen?”)  och konstaterar att den här dagen blev rätt bra ändå. Började med “kvartersgympa” på Studio Levels för “Marre” … Vår härliga gemenskap på Studio Levels är som bomull för min vinter-introverta själ. Återkommande för mig så här års är … att jag brukar bli väldigt “vinterfrusen”. Milt uttryckt alltså… Till och med folkskygg. Det har till och med hänt att jag spenderat de mörkaste månaderna i sängen… och skrivit krönikor (bokstavligen) under täcket. Sjukt, att jag ändå kunde inspirera genom dem… (och fick betalt?!) så som jag mådde då. Men “Fake it until you make it”, eller vad säger man? Tack vare Maries talang att göra morgonträningen varm och mysig, tar jag mig iväg, en trög startad “motor” till trots. <3

Efter träningen satte jag ihop I am Ready´s allra första nyhetsbrev… Första brevet är alltid första brevet. (vilket skickades nu i kväll) Därefter kastade jag mig hals över huvud till Kaferang på Nytorget för att intervjua snyggingen (och träningsproffset) Alexandra Kamperhaug. Rubrik. “Alexandra – Inte bara en tight rumpa …” *skratt* Skämt å sido. En grym tjej det där… ett riktigt jul(krut)paket… fyllt med jäkligt bra värderingar. Tyvärr missade jag att fånga intervjuögonblicket på bild… Du får njuta av Alex tvålfagra uppenbarelse senare. 😉

Sedan snabbt förbi Balance för att plocka upp ett par specialbeställda H&M Quality plagg i kashmir … Lyxplagg! Julklapp från mamma – polo och tröja för 2000 kr. Tyvärr är de liiiite för mycket nyheter för att klickas hem, redan, i andra hand. Annars föredrar jag alltid att köpa second hand. Vilket säkert inte undgått någon vid det här laget? Haha. Vad tycker du förresten om mina “under 500-lappen inlägg”? Inspirerar det? Eller känns det överflödigt/oväsenteligt/”inte jag”? Vad tycker du?

Som bomull för min vinter-introverta själ

Så här såg det ut förra året … Snöigt värre!

 

.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply