Träning

Mindfulness under “våldsamma” former

Det har nog alltid bott en liten fighter i mig. När jag och Mårten först träffades, för nästan 6 år sedan nu, tränade vi mycket boxning. Liksom inte varför passa på när man är gift med värsta träningsesset? Min kreativa och hyperaktiva hjärna är en av mina främsta tillgångar anser jag, men den kan även ligga mig i fatet emellanåt. I boxningen hittade jag mitt svar på mindfulness … eftersom att boxning kräver din fulla koncentration, både när du slår själv eller håller mitsar åt någon annan. Därför älskar jag onsdagsboxen, vår lilla “fight club”, som Marre håller i klockan 17.15-18.05 varje vecka på Studio Levels. Mer funkisbox än proffsbox … men vi lallar inte utan alla tar verkligen i. Och vi har jättekul! Häng med du med?

I dag “sparrades” jag med Marella och hon var verkligen en tiger. Nu ska jag och Mårten strax köra och handla det sista inför morgondagens I AM READY-presslansering. Det kommer att bli såååå roligt … Håll utkik på instagram efter hashtagen #iamreadysweden

Mindfulness under "våldsamma" former

För fem år sedan såg det ut så här …

Mindfulness under "våldsamma" former

Och i dag så här. Alla livsfaser (och träningsformer) har sin tid och sin charm. 😉 Men då var då och nu är nu. Det är lite skönt att känna att man inte längre behöver vara så “musklig och tuff” för att tycka att man duger. Onsdagsboxen på Studio Levels, Kungsholmsgatan 17, T-Rådhuset,  är verkligen för ALLA åldrar och träningsnivåer. Kom med en kompis eller dykt upp själv. <3 Mejla i så fall till theworkoutplan.info@gmail.com (Säkrats med gmail, då hennes jobbmejl strular ibland)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply