PR-event

I am ready – nu är vi officiellt lajv

Nu är vi officiellt lajv! Lanseringspartyt för I AM READY blev en riktig pangsuccé! 80-tals aerobic-temat gick hem hos alla, som till vår stora förtjusning, hade tagit uppgiften på yttersta allvar. Vuxna i grupp som klätt ut sig till tänderna – maskeradfest klockan 08.00 en helt vanlig torsdag. Inga konstigheter. Retro aerobic är ta mig tusan ett vinnande koncept. Träningsformen kan översättas till vad jag vill att sajten ska vara – enkel och bra … och för alla. Folklig och sund helt enkelt!

Samtliga som gäster lämnade Altromondo Yoga med ett stort leende från öra till öra. Så ett stort TACK till de 30 tal press- och PR-personer som kom och dansade med oss och njöt av god frukost från våra vänner Kaffemakarn och Juica. Tack till Jennie Liljegren och Pauline på Altromondo Yoga … o Supertack till Maria Cajdert vår nya Jane Fonda-stjärna 2018. Nu räknar vi med stående torsdags-aerobic på Homie Fitness framöver 😉  Tack även till lanseringspartners som stöttade vår fina och generösa goodiebag: Oriflame, The Body Shop, Yves Rochér, Batiste , invisibobble och Beautyblender.

Tack till Mårten för att vår resa tillsammans … En resa som bara har börjat! Sist men inte minst vill jag rikta en massa uppskattande tankar  till vårt fantastiska team. Vi är så glada och tacksamma att ni vill göra det här med oss! <3

På Instagram under #iamreadysweden kan du se ännu fler bilder och filmer från i torsdags …

Den här helgen ställer vi ut med monter (A21:16) på Fitnessfestivalen … mitt emot aktivitetscenen. Kom förbi montern vet ja! Och få en plats på vårens kanske coolaste pop-up-träningsevent. Hoppas vi ses där!

Foto. Josefin Stein

I am ready – nu är vi officiellt lajv

Vi hälsar alla välkomna och Mårten inleder med ett peptalk och kort info om I AM READY och planerna framåt.

I am ready – nu är vi officiellt lajv

Fame!

I am ready – nu är vi officiellt lajv

Maria Cajdert vår nya aerobic-stjärna!

I am ready – nu är vi officiellt lajv

I am ready – nu är vi officiellt lajv

I am ready – nu är vi officiellt lajv

I am ready – nu är vi officiellt lajv

I am ready – nu är vi officiellt lajv

I am ready – nu är vi officiellt lajv

I am ready – nu är vi officiellt lajv

I am ready – nu är vi officiellt lajv

I am ready – nu är vi officiellt lajv

I am ready – nu är vi officiellt lajv

I am ready – nu är vi officiellt lajv

I am ready – nu är vi officiellt lajv

I am ready – nu är vi officiellt lajv

I am ready – nu är vi officiellt lajv

I am ready – nu är vi officiellt lajv

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Profilbild
  Reply
  Henriette Danielsen
  december 3, 2017 at 8:53 f m

  Så underbara bilder, visar verkligen hur HIMLA KUL det var 😀 Stort grattis med officiella releasen <3

  • Malin Nylén
   Reply
   Malin Nylén
   december 4, 2017 at 2:01 e m

   Tack snälla Henriette, så kul att du kom <3
   Kram

  Leave a Reply