Humor

Muskler av plysch – ge bort ett “gott skratt” i julklapp

“Omslagsbild”  lånad av Pischa 

Ett gott skratt förlänger livet. Det tror vi på, eller hur? Så vad är då finare än att ge bort ett “gott skratt” till någon du tycker riktigt mycket om? Nu har jag lagt upp min humorbok – Muskler av plysch (med omslag i plysch) i webbshopen (där du även kan köpa mina tavlor) Julens roligaste julklapp?

”Muskler av plysch är en varm och en riktigt humoristisk bok. Stackars plyschflodhästen Flodis måste göra en livsstilsomställning eftersom hans överdrivna korvätande och energidrycksdrickande har gått överstyr. Med hjälp utav diverse hälsoförebilder och vänner påbörjar Flodis en resa mot ett hälsosammare jag. Mitt i hälsostressen i Sverige. Läs boken för att få veta mer! Rekommenderas varmt!” /Therese Loreskär, författare av trilogin Bloggdrottningen.

Nu  erbjuder den för 149 kr (signerad såklart!) och då ingår fraktkostnaden. Du klickar hem den lilla oranga plyschsaken HÄR

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply