Hållbart mode

Shoppa med gott samvete

Hoppas att måndagen börjat fint. I dag släpper vår receptkreatör “Alex” sin receptsamling och sociala medier kampanjen #EttGrönareSättAttÄta och för att haka på tycker jag att du ska följa hennes blogg och gå med i Facebookgruppen. Syftet med kampanjen är att inspirera till bättre val och äta och leva lite hälsosammare. Under 6 veckor kommer Alexandra att inspirera för att slutligen knyta ihop säcken med en workshop.

Och på tal om medvetenhet och bra val. Tänkte bara tipsa om att jag lagt upp en massa fint på Tradera … Har fått en massa positiv feedback på mina hållbara modeuppdateringar och om du vill hitta mig på Tradera är mitt alias @guiltfreeshoppingonnet, precis som mitt instakonto med samma namn. Håll koll där om du vill veta vad jag säljer. 🙂

Just nu sitter jag på ett plan på väg till Playitas för en veckas träningsresa … Nästa uppdatering blir från solen! <3

shoppa med gott samvete

Glamourös och exklusiv fuskpälskappa från Even & Odd.

Shoppa med gott samvete

Figursydd lång ullkappa i kashmirblandning från Hobb´s.

Shoppa med gott samvete

Mjuka skinnbyxor från Odd Molly med snygga dragkedjor och snörning. Det ser kanske ut som om det är ett litet hål i grenen, men det är en synvilla. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply