Hundliv

Viktiga saker mina hundar har lärt mig

Det finns en jättegullig bok vars titel heter så, fast i singularis … “Viktiga saker som min hund har lärt mig”, jag har inte läst den ännu men tänker beställa den. Det är lärorikt att umgås med djur … de är mycket mer på jorden än vi. Mer inkännande och på många sätt smartare. Bortsett från när de äter bajs och sniffar varandra i rumpan då. 😉

En av många viktiga saker, som mina hundar har lärt mig, är att vara mer närvarande. För finns det egentligen något mer meningsfullt … än att stänga av mobilen för en stund, och ge någon du tycker om, din fulla uppmärksamhet?

Viktiga saker mina hundar har lärt mig

Jag och lilla mamma på stranden tidigare i dag.

Det var en speciell känsla i dag att promenera på stranden i snöfall.

Här sitter jag och funderar på att köpa en transportväska till Nitro för att ta flyget hem (istället för tåg). Bara det att väskan inte får vara mer än 20 cm på höjden för att få plats under sätet. Det skulle inneburit att jag hade varit tvungen att pressa ner Nitros lilla huvud och dra för “taket” i start och landning. Han hade fått ligga platt och undrande (chockad?) i väskan. Kändes inte shysst tycker jag. Får bli tåget istället. Nu drar jag mig för att åka hem. 6 timmar på tåg. “Jippie”.

Här kommer en liten update från Ninjas nya matte Diddi – det sa bara “klick”!

Ninja blir gladare och tryggare för varje dag som går säger Diddi. De har hunnit bonda och funnit varandra. Ninja får sova i sängen och leva utomhusliv, springa fritt och “hjälpa till” på gården. Han får även följa med Diddi på en massa roliga saker som ridturer och motorsport och lära känna nya bekantskaper, både två- och fyrbenta. Jag saknar Ninja. Jättemycket! Men det känns bra i mitt ömmande mattehjärta att han mår bättre i själen nu och får leva det hundliv han förtjänar <3 Fortsättning följer!

Viktiga saker mina hundar har lärt mig

Soffmys efter stallfys …

Viktiga saker mina hundar har lärt mig

Långa ridturer med gårdens Shettis.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply