Humor

Vad gör man inte för en bra bild?

Äntligen fredag och snart helg?I kväll ska jag och Mårten fredagsyoga med Naked Juice och yoganomaden Josefine Bengtsson. Jag kan inte yoga och är vig som ett kassaskåp. Men på bild kan jag (nästan) yoga. Som till exempel när jag skulle göra träningsreportage för en hälsotidning och de vill att en tredjedel av reportaget ska innehålla inslag av yoga. Varpå redaktören mejlar en massa akrobatiska önskemål och bland annat ett där tjejen står orubblig på ett ben, med det andra benet i höfthöjd, rakt ut!

Joråsåatte … det var bara att börja öva. Men på nåt jävla vänster får jag till det och ser ut som värsta fullblodsyogisen i mina djurspräckliga tights på bilderna. Snacka om att ta fake it til you make it- strategin till nästa nivå!

När man lurar ett helt land 😉 Fast ändå … det är  ju faktiskt JAG som står där på ett ben och ler. Utan osynliga hjälpmedel. Det kan ingen ta ifrån mig! Foto. Sandra Birgersdotter

Det får mig att tänka på Martina Haags genombrottsfilm ”Underbar och älskad av alla”… I vilken huvudrollskaraktären (spelad av Martina själv) ljuger om sin ålder och kryddar sitt CV med ”akrobat” för att få fler filmroller. Lite samma sak i träningsvärlden. Yogar du så finns du. Det är sedan gammalt. Annars kan man låtsas. Vad gör man inte för att passa in i hälsoflödet tänker jag? 😉

Förresten… tror du att jag kom upp i morse för svintidig morgonträning? Njet! Kunde inte somna igår kväll och låg och vred och vände på mig i evigheter. Frossade i feelgoodtankar om döden och kom att tänka på alla Ninjas gulliga små egenheter och hur mycket jag saknade honom. Det var där och då jag borde ha praktiserat Maddes andningsteknik, “lugn och ångestfri på 5 minuter.” Varför gör man inte “skiten” i praktiken, när det verkligen gäller? (!!!)

Hoppas du haft en bra studie- , arbetsvecka … eller panchisvecka? Min mamma skördar panchislivet nere i Skåne och ligger och drar sig till 10.00 varje morgon. Det hade jag också gjort om jag stigit upp klockan 06.00 i över strävsamma 30 yrkesår. Med den lilla eventuellt överflödiga informationsinjektionen, önskar jag dig en trevlig helg och skön sovmorgon i morgon. Fridens på dig!

Vad gör man inte för en bild?

Oförglömligt minne … Jag och Nitro i yogapositionen “hunden”. Foto. Katriina Mäkinen

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply