PR-event

Glowga

I samband med att juiceföretaget Naked utökar sortimentet med smoothies bjöd de in till “Glowga” med Josefine. Glowga är yoga i mörker och där man dekorerar sig själv med neonfärg – i ansiktet, på kroppen och textilfärger på kläderna.

Inspirerande Josefine höll i glowgan, yoganomaden som annars större delen av året är upptagen med retreats i Indien. “Jossan” har sin trogna skara followers som kommer på hennes nedslag i Stockholm. Jag känner Josefine sedan länge (vi har till och med gjort youtube-filmer ihop) tyckte det var roligt att även Mårten fick träffa henne och testa på hennes flow-yoga. Det var ett skönt att få sträcka ut och landa i kroppen efter att ha rest en del under veckan som varit.

Nakenyoga i neon

Josefine Bengtsson jobbar som yogalärare och arrangerar retreats i Indien.

“Shaking” – aktiv meditaion

Jag och Josefine gjorde en serie filmer som vi kallade “Yogadialog”, där jag utifrån nybörjarens perspektiv för ett samtal med den hängivne yogaläraren. I den här filmen gör i aktiv meditation som kallas “Shaking” och som Josefine alltid inleder sina sessions med. Kolla in filmen om du vill testa!

Annars då, “bilen” går bra? 😉  Min helg har varit lugn, som alltid. Jag har bestigit ett berg av tvätt, myst runt i Mårtens sweatpants och sörplat smoothies. Det är skönt att Nitro är hemma igen och vara tillbaka i rutinerna. Även om det inte är powerwalks gör det skillnad det när cirka “2 timmars hundpromenader” (som det blir under en dag) faller bort. Att ha hund kräver ibland snäva prioriteringar och lite planering, men hundlivet är verkligen super för hälsan, både emotionellt och fysiskt. Hoppas du får en lugn och skön söndag. Nu ska jag och Nitro strax bege oss ut och plumsa i vinterlandskapet.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply