PR-event

Boosta kraft och energi med Best of You

I torsdags arrangerade lifestylecommunityt Best of You en tjejkväll på Selma Spa på Clarion Sign. Jag var lite ur gängorna … tror det var en kombination av stress och PMS toppat med sömnbrist och saknaden efter Ninja, vår hund som vi tvingats lämna bort. Och kanske skulle man kunna förvänta sig att en 43 årig, mogen, kvinna vore lite mer “kroppscool” än så … Men, med handen på hjärtat, kan jag kan fortfarande tycka att det är lite småjobbigt att visa mig i bikini inför folk jag inte känner (läs inför andra kvinnor) “Titta på henne … MÅRTEN NYLÈNS FRU … att hon inte är i bättre form än så?! Fniss, fniss” Mardrömsscenariot, baksidan av att leva med “supertränaren”. Hans passion och yrke är att träna. Hon tränar ibland (och gillar vin och choklad) men försörjer sig med admin, PR och att skriva. (Sitta vid en dator) Förhoppningsvis tänker ingen i Best of You-gänget så? Men tyvärr, är det ju, alltför ofta … på det viset att kvinnor granskar och kommenterar varandra bakom ryggen …  Flickor tar efter sina mammor  ( Liksom Fu*ck*n LOVE YOU! But … #METOO to you too ?! 😉

Som en kompromisslösning på i-världsproblemet (läs mitt inre drama) köpte jag den sportigaste och mest heltäckande “NUNNE-BADDRÄKTEN” jag kunde hitta … med resonemanget att en baddräkt döljer mer än en bikini … Heja mig?

Boosta kraft och energi med Best of You

Bild från LA i våras (eller var det i höstas???) … Så här livräddar-tuff var jag … på land. Liksom … WHY NOT … köra all in i poolen med VÅTDRÄKT (Eller vore det att “ta i”?)

Du känner säkert igen det där … att man (andra, inte du såklart!) ofta regerar med fientlighet som en slags försvarsmekanism inför obehag? Så när min mamma ringer mig på vägen till Clarion Sign, hör jag själv hur bitter jag låter (förlåt Henriette) … nästan som att det vore synd om mig …?! Liksom att stackars bortskämda lilla “Mallan” som “tvingades” iväg på spa …  HJÄLP?!!! Exakt hur lång och avancerad KBT-plan behöver jag??? Finns det en hjälplinje för mänskligt förfall? Ibland blir jag, på riktigt, lite mörkrädd för mina egna negativa spiraler. JAG, om någon, behöver verkligen jobba på min “INRE GURU”!

Och det fick vi verkligen göra under kvällen … Jobba på vårt MINDSET … vår ATTITYD, dvs vår inställning till oss själva och omvärlden. Förändringsinspirationsföreläsaren Maria ”fucking awsome” Swanström höll en “power on-workshop” för oss som gick ut på att reflektera, ifrågasätta och omvärdera oss själva och livet vi lever. “LIFE IS TO LIIIVE!”, härmade Maria sin föredetta gamla, italienska svärmor på ett mycket teateralistiskt (och varmt) sätt… Och vad jag fastande för allra mest … är påminnelsen om hur våra känslor (hur vi mår innerst inne) i slutändan styr våra reflexmässiga handlingar. Dina val och handlingar som tillsist blir resultatet av ditt liv. Och ingen av oss vet när det tar slut, tänk om du dör i morgon?! Jobbiga men nödvändiga frågeställningar att reflektera över …

Boosta kraft och energi med Best of You

Du är vad du tänker!

Kontexten. Det spelar ingen roll om du bestämmer dig för att t.ex. ”sluta äta godis” eller ”börja träna” om du inte först förändrar det som verkligen tynger dig. Tömmer skorna på grus för att kunna springa… och ryggsäcken på bagage för att orka klättra. Jag fick med mig en massa värdefulla tankar av Maria som du kommer få läsa mer om här på Iamready.se

Boosta kraft och energi med Best of You

“A wise man (Maria Swanström) once said : “Mabye … you need to ( behöver du) tömma dina sneakers (shoes) på “grus” för att kunna springa (be able to run)???

Avrundningsvis blev denna afton, som så många gånger förr (när jag burit på negativa förväntningar) en TOPPENKVÄLL. Jag hade en jättetrevlig kväll tillsammans med sköna nätverksbönor och kom hem med ett mycket lättare sinne. Tack för det bästa Henriette Sophia Danielsen och Best of You! <3

Morgonen därpå började tyvärr inte lika trevligt … “POFF!” Likt en såpbubbla som spricker, var alla fina verktyg som bortblåsta. Att, bokstavligen, vara gift med jobbet är verkligen på gott och ont. Ibland vill jag bara skita i allt och skaffa ett vanligt jobb.

Boosta kraft och energi med Best of You

När man inte har möjlighet att styra sina egna energier … som en såpbubbla som spricker.

Den här veckan har varit en mix av både negativa och positiva inslag … Dels har den inneburit rätt mycket stress med förnyelser på sajten i form av bland annat 5 nya bloggare … Men trots att veckan gått i ett, har jag hunnit reflektera en del och gjort flera nya upptäckter om mig själv. T.ex. har jag kommit på hur jag ska börja jobba med mina sociala medier (för att visa mig från min mest genuina sida) och nästan börjat gilla yoga?! Mer om det i morgon 😉

Här följer några bilder från spa-kvällen … Fotografen heter @saulis.janis

Boosta kraft och energi med Best of You

Varmt välkomnande med ekologisk och alkoholfritt bubbel! Gud vad jag kan uppskatta att slippa välja om jag ska dricka alkohol eller inte mitt i veckan … Så lätt att falla för frestelsen att få varva ner med ett glas vin (och två) men man behöver ju det inte! Och skönt att vakna fräsch morgonen efter.

Boosta kraft och energi med Best of You

Värdinnan Henriette i mitten, flankerad av PR-mamman Cornelia Granslätt (Presskontakterna) till vänster och Felicia Denbu Wilhelmsson.

Boosta kraft och energi med Best of You

Några av mina favorit micro influensers … Elin Härkönen, Moa Qvist, Felicia med ryggen till och Charlotte Beijer som till min stora förtjusning numera bloggar hos oss.

Boosta kraft och energi med Best of You

Mer kraft och energi med Maria Swanström

Boosta kraft och energi med Best of You

Skapa nya nervtrådar – så himla intressant hur hjärnan funkar …

Boosta kraft och energi med Best of You

Power-posén för att få mer energi och kraft.

Boosta kraft och energi med Best of You

Tillbaka i skolbänken. På bilden ser du Ulrika, boxarnas mamma,  som driver The Healthy Box i stunden djupt försjunken i uppgiften att bena ut 2018´s utmaningar.

Boosta kraft och energi med Best of You

Jag och min älskade “Marre bus” i badet. Det enda som saknades för en “perfekt bild” (läs barnkalas) var glass och ballonger 😉

Boosta kraft och energi med Best of You

“The women empowerment” Småflickor avundas och baktalar varandra … Vuxna trygga kvinnor ryggdunkar, lyfter och glädjer sig åt varandras framgångar.

Boosta kraft och energi med Best of You

Januaris finaste goodiebag?! Tack <3

You Might Also Like

2 Comments

 • Profilbild
  Reply
  Henriette Danielsen
  januari 27, 2018 at 8:32 e m

  Tack fina för ditt ärliga inlägg. Det är inte alltid man känner sig på topp, men jag är glad du kom och delade din kväll med oss endå. Och enda bättre: att du kände dig bättre efteråt <3 Stor kram

 • Malin Nylén
  Reply
  Malin Nylén
  januari 28, 2018 at 12:44 e m

  Så är det Henriette! Just därför tycker jag det är viktigt att dela med mig även av “de dagarna”. Tack för en supertrevlig kväll. Jätteproffsigt uppstyrt! <3

 • Leave a Reply