Träning 40 plus

Måndagsträningen sätter nivån för resten av veckan

Det värsta men också det BÄSTA, med måndagar är Maries morgonträning på Studio Levels … Jag är alltid lika sjukt trött när klockan ringer 05.45 och det krävs ett lejons viljestyrka för att ta mig upp. I morse kändes min willpower mer som en råttas.

Måndagsträningen är viktig för mitt mindset … Huruvida jag kommer i väg eller inte, sätter nivån för resten av veckan. Lyckas jag övervinna min inre latmask ser träningsprognosen genast bättre ut för resten av veckan. Kan inte direkt påstå att kvalitén på min träning var den bästa i morse, men bra mycket bättre än om jag reflexmässigt legat kvar i sängen och trynat. Kudden känns ju alltid mer lockande, där och då, i stunden.

Nu har jag betat av dagens mest utmanande uppgifter och nu ska jag ställa mig i telefonkö till försäkringsbolaget. Och i kväll ska jag och Nitro lära oss tricks. En kurs på Glada Jyckar som vi ska gå under fyra tillfällen. Jag har aldrig gått en hundkurs förut, det ska bli kul att testa något nytt! Och på tal om viljestyrka och våga här i livet … Missa inte intervjun med coachen och inspirationsföreläsaren Maria Swanström som jag publicerade i dag. HÄR hittar du den!

Måndagsträningen sätter nivån för resten av veckan

Men hallå, förstå välkomnandet! <3 Marie gör alltid det där lilla extra.

Måndagsträningen sätter nivån för resten av veckan

Marie inleder alltid passet med att visa alla övningarna

Måndagsträningen sätter nivån för resten av veckan

Marre visar vart skåpet (alltså jag) ska stå

Måndagsträningen sätter nivån för resten av veckan

Jag som konstaterar att jag behöver gå till en kiropraktor.

Måndagsträningen sätter nivån för resten av veckan

Power pinglorna!

 

 

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  clara
  januari 30, 2018 at 10:41 f m

  Men vilken härlig start det där ser ut att ha varit!

  • Malin Nylén
   Reply
   Malin Nylén
   januari 30, 2018 at 12:51 e m

   Det var det verkligen Clara! Vet inte var du är bosatt, men du är varmt välkommen att delta 07-08 på måndagar och fredagar på Studio Levels, Kungsholmsgatan 17.
   Mejla Marie Emre som håller i träningen om du vill vara med! Hon har lite problem med sin server så säkrast just nu är om du hör av dig till [email protected]
   // Malin

  Leave a Reply