PR-event

Yasuragi spa-hotell – sayounara!

Igår hade jag nån sorts av “klämdag” som startade med ett tvåtimmars möte (jag och Mårten) med en ny samarbetspartner och sen lunch på det … Jag kände mig lite yr i mössan efter att ha stigit upp svintidigt för att ta oss hem från Yasuragi spa-hotell där vi övernattat för att fira nyöppningen efter ombyggnationen, inbjudna av Bindefeldt.

Visste du det förresten, att Yasuragi har byggt om hela spa-avdelningen? Det är hotellkungen “Petter Penningpung Stordalen” som har skjutit till för att realisera detta. Så gillar du spa-upplevelser och bor i Stockholm, ja, då är det definitivt värt ett besök!

Yasuragi spa-hotell – sayounara!

Jag och Mårten i utomhusplurret.

Du har väl sett I am Ready´s (gratis) utomhus träningsevent (läs HÄR) som vi pushat för på sociala medier, anpassat för familjer med barn? Är du i stan (Amfiteatern, Rålambshovsparken) på söndag (10.30-12.30) tycker jag absolut att du ska anmäla dig på info@iamready.se! Jag sitter och jobbar hårt på detta i skrivandets stund för att det ska bli en så bra upplevelse som möjligt – anmäl dig NU,  “the more the merrier”!

Yasuragi spa-hotell – sayounara!

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply