Humor Livet

Mellofinal och 75-års baluns på LÁvventura

Den här helgen har varit välbehövlig för att få en mental paus efter arbetsveckan. Om nu tvätta, städa och laga mat kan räknas som det?
Helgen kickade loss med “fredagspaketet” i tvättstugan … i form av formatet större förpackning av tvättmedel … Men den traditionella ”lördagskorven” blev något av en Askungen-saga och förvandlades som i ett trollslag, från skivad lågpriskorv i charkuterihyllan på Willys, till 75 års baluns för pappa på LÀvventura. Skyndade mig hem innan tolv så att inte bussen hem skulle bli pumpa. Klapprade in genom ytterdörren redan klockan 22 i mina nätta ”glasskor”. ”Du luktar sprit” sa Mårten. “Det kan du ha rätt i”, svarade jag så nyktert jag bara kunde …  Snipp snapp suput, så förvisades Askungen till askan vid spisen (läs”min halva” av dubbelsängen)

Vad har mer hänt av nyhetsvärde ..?
Vi var på genrepet av Mello-finalen (heja superbonusmorsan!) och lämnade Friends uppfyllda av svensk musikkultur när den är som bäst. Eller inte.

Jag har också hemmafärgat håret alldeles själv. Det gick rätt bra tycker jag … ända tills jag kom till ”fartguppet” att dela in håret i benor (för att bara färga utväxten) Där spårade det ur kan man kanske säga. ”Om du kan skulptera djur av grönsaker och frukt, ja, då kan du ta mig tusan dela in håret i benor!” Garvade frisör-Tindra åt mitt oengagerade försök att färga håret på egen hand. Nu har vi bestämt att vi ska byta tjänster ibland … att jag hjälper Tindra med träningstips och hon fixar mitt hår de gånger jag inte lyckas matcha frisörtiden. Min idé om att göra tvärtom (och göra världens roligaste youtube-klipp )… tyckte hon inte alls var kul. Det vill säga att jag färgar henne och hon tränar mig.

Jag:”Toppa lite då?”
Tindra: “När helvetet fryser!”

Mellofinal och 75-års baluns på LÁvventura

Jag har många talanger (läs intressen)… men det här med att dela in håret i benor är inte en av dem …

Mellofinal och 75-års baluns på LÁvventura

Det här är inte vad Tindra drömmer om …

Mellofinal och 75-års baluns på LÁvventura

Plockar bonusmorsa-poäng på Mello …

Mellofinal och 75-års baluns på LÁvventura

Firar pappa på L´Avventura …

Mellofinal och 75-års baluns på LÁvventura

Födelsedagsbarnet …

Mellofinal och 75-års baluns på LÁvventura

Borsan …

Mellofinal och 75-års baluns på LÁvventura

Vad köper man till en person som redan har allt? Funderar på att klicka hem den här uttern till pappa …

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply