Livet

75 frågor till pappa

Hur väl känner du din egen pappa? I lördags när vi firade pappa på L´Avventura var det något geni som kom på att vi skulle ställa 75 frågor till pappa. Så som … ”Vilken var din bästa respektive dejt värsta dejt? Bästa respektive värsta fest? Värsta händelse? Starkaste minne av mig som liten?”

Min pappa är bra på det mesta, men inte att fatta sig kort. Men vi gjorde det inte så lätt för stackars pappa som valde ”fyllefrågor” av något tung karaktär …  Vi kom till fem frågor, sen tog det stopp. Jag var glad att det inte var jag som hade fått de där frågorna. Det fick mig att undra om livet var ”lättare förr”… eller om män råkar mindre illa ut i livet?

Vad tror du?

Hursomhelst … det är i dag, 14 mars, pappa fyller år! Och medan Mårten i sedvanlig ordning styr kosan mot en närliggande flygplats tar jag och Nitro lunchtåget till Västerås.

Men först ska det uppdateras på sajten och jobbas, införskaffas appliceringsborstar för foundation (viktiga grejer) och tränas! Jag har på riktigt inte tränat på en vecka och jag känner mig som en usel ambassadör för Hälsosverige och mitt eget påhitt #pinnapå

I skrivandets stund sitter jag och väntar på köttfärsbiffarna i ugnen … (medans surdegsbrödet jäser i bageriet i källaren)

Oklart om det är dårskap (läs curling) eller kärlek att ställa sig och knåda köttfärsbiffar till sin man 07.00 på morgonen?

Off the record … tror jag att jag både har haft i för mycket vitpeppar och lyckats bränna dem (för att jag glömt bort tiden vid datorn) Heja mig? Felix köttbullar får bli plan B!

Oavsett … lått mig få presentera dagens hashtag … *trumvirvel* …  #Vivelavie 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply