Livet

Stolt

Känner mig extra stolt just i dag, över att jag numera på egen hand kan lägga upp widgets och nya bloggar på sajten. Dessutom har jag lärt mig mer om SEO för att kunna ”nåla” fast Iamready.se på google!

Jag har så himla mycket visioner med I am Ready som jag skulle vilja förverkliga på studs, men som jag skrev i mitt föregående inlägg, är det bra att ta det lugnt och låta saker och ting mogna, innan man rusar iväg och gör verklighet av sina idéer. På så vis sparar du både energi, tid och pengar.

I dag har Mårten har varit iväg och föreläst och tränat tjejer inför Tjemilen 21 K och jag har lekt datahacker … Har svept med dammsugaren ett ”ärevarv” över lägenheten. Fattar inte varför det knottrar sig i skinnet varje gång jag tar fram åbäket. Jag kan lägga hur mycket tid på sajten men så fort jag tänker på städning känns det jättejobbigt, haha.

Nu har vi precis kommit hem efter ett kvällspass på Balance och ska laga kvällsmat. Sallad med lövbiff står det på menyn!

Hoppas att din helg också varit bra? Önskar dig en fin kväll, vi ”ses” i morgon!

Stolt

Jag och lilleman på promenix i solen. I dag kändes det nästan som vår!

stolt

”More pancake”. Proteinpannkaka gjord på dinkelmjöl, ägg och More Milk från More Müsli

stlt

Jäkligt märkligt att jag kan sitta och pula med sajten en hel dag … Ha värsta tålamodet med tekniskt strul, medan allt som har med städning att göra känns jättejobbigt?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply