Mat

Ett nytt vrålåk i köket

Vi har ett nytt vrålåk i köket i form en ny blender av det mer tilltagna formatet … Då jag, min klant, lyckades med konststycket att förstöra den gamla. Det var en mer behändig modell av samma leverantör, men som jag gillade mycket mer, tack vare det anpassade formatet. Jag har ju krossat is i den förut (HÄR) vet inte jag gjorde annorlunda den här gången? Men blenderskrället börja osa bränd plats när jag skulle göra en smoothie på frysta jordgubbar … Och de små… vad säger man … Blenderns ”tänder”? Ratten inuti som drar runt skiten, hade totalt pulveriserats! Fattade ingenting? Det står ju, läs här, att den ska vara ett ”kraftfullt paket” som krossar is. Eller så säljer Eldorado förklädd sten på påse?

Ett nytt vrålåk i köket

R.I.P min saknade Power Rocket <3

Det känns som att det mesta jag gör i köket blir fel. Som när jag skulle imponera på Mårten en morgon med hemgjorda köttfärsbiffar …  För att göra en lång och invecklad historia kort, slutade mardrömsscenariot med plan B och Felix köttbullar. Tänk vad jag hade kunnat gjort med de timmarna, istället för att stå där med någon sorts uppvisningsmatlagning och låtsas att jag är någon jag inte är. Jag har många fiffiga kvalitéer men hem och matlagning är utanför zonen.

Jag äter inte efter någon diet men när Mårten är bortrest halkar jag lätt in på smalmat. Av den enda anledningen att det går snabbare att mixa en soppa än att rulla köttfärsbiffar. (och svintråkigt att äta ensam) Min paradrätt när jag är ensam hemma är en soppa, ett recept som jag snappat upp av min pappa. Den enda soppan jag testat att laga för övrigt. Men det är en jättegod och nyttig soppa som är full av näringsämnen. ”The one and only” … kalassoppa, jag ser helt enkelt inte behovet av att lära mig fler, haha. Kombinera den med ägg, fågel, fisk eller bönor om du är vego,. Häll upp den i en skål … nejmen förfasen, förlåt gammelsvenskan …”BOWL” såklart! Vips! har du den perfekta kalorisnåla och trendiga instagramvänliga hälsorätten! 😉

Ett nytt vrålåk i köket

Sten eller bär, vem kan säkert veta?

Ett nytt vrålåk i köket

Här är det! Vårt nya vrålåk i köket. Som att gå från en Fiat Panda till Ferrari. Men jag vänjer mig säkert!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply