Träning 40 plus

Träningsdejter rockar

Träningsdejter rockar och att ”hänga” med vänner under aktiva former är det absolut trevligaste sättet att umgås på tycker jag. Det har inte bara varit tångräkor, sand och saltstänkta klippor här i Skåne. Jag har även hunnit med ett litet cityäventyr, om än så kort (men kvalitativt) Lördagen började med premiärdopp (läs vansinnesdopp) i det iskalla havet innan jag tog Pågatåget (pendeln) till Malmö för att träningsdejta med Helene, en levnadsglad tjej med mycket utstrålning som jag lärt känna på träningsresorna med Aftonbladet Söndag. (Ja, hon har varit med båda två gångerna när jag har varit med)

Efter styrkepasset på Nordic Wellness City (älskar stället!) strosade vi ner till Lilla Torg och satte oss på mitt favorithak Grappa i solen. Det är inte bara mitt favoritställe upptäckte vi. Uteserveringen var knökfull och det var min första riktiga ”nu är det ta mig tusan sommar-moment”. Vi hade en riktigt trevlig eftermiddag innan jag tog pendeltåget tillbaka till Ystad runt 18.00 tiden. Man ska ju avbryta när man är på topp har jag hört. 😉

I morse var jag lite trött när jag vaknade … hade först tänkt att sätta mig och uppdatera sajten men kom (som tur var) på bättre tankar …” Vem fan bryr sig om artiklar en solig dag som denna?!” …tänkte jag och ”hoppade i” mina sneakers och hakade på mamma och Uno på en långpromenad istället, vilken avrundades med finfika på Övedskloster … När vi kom hem blev det grillmiddag och senare kvällsjogg med Nitro i Sandskogen. Så härligt!

I morgon bär det av mot Stockholm och allvaret igen efter min välbehövliga minisemester. Det blir bra det med … säger vi. Fridens så länge!

Träningsdejter rockar

”Det är så skönt efteråt”, sa mamma. Vad är det som är så skönt … att få bedövade fötter? Alla går vi igång på olika saker …

Träningsdejter rockar

Dessa snyggsneakers från GANT hittade jag i en liten skobutik i Ystad men upptäckte att de kostade 200 kr mindre på Footway. Tur att jag inte spontanköpte dem … Då hade jag känt mig lite lurad.

Träningsdejter rockar

Nordic Wellness City … det är som att komma ner under jorden fast ändå mysigt hemtrevligt och välutrustat grym. Jag gillar det jättemycket!

 

Träningsdejter rockar

Helene är en skön böna som jag lärt känna på Aftobladets träningsresa.

 

Träningsdejter rockar

När man springer in i den här läckerbiten på gymmet i Malmö <3

Träningsdejter rockar

Träningsdejter rockar

Träningsdejter rockar … och vindejter likaså 😉

Träningsdejter rockar

Ceasarsallad är en klassiker!

Träningsdejter rockar

När man bjuder in sig själv på finfika 😉

Träningsdejter rockar

Kvällsjogg i Sandskogen med lilleman. <3 Kommer sakna det här …

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply