samarbete

Fånga världen genom linsen (alla kan ta bra bilder med rätt kamera!)

Att fånga världen genom linsen, men utan att låta ögonblicket gå förbi? Ja, det där är en konstform att balansera den digitala världen med att vara i nuet … Men det är roligt att lära sig fotografera och ett privilegium att kunna dela med sig av allt det vackra som finns omkring oss. Det är fascinerande hur en helt vanlig promenad på den Skånska landsbygden (nästan) kan resultera i vassaste fotovernissage-materialet. I samarbete med Olympus Sverige vill jag dela med mig av de bästa bilderna från min Skånesemester. Jag passade på att gå loss med min nya Olympus PEN E-PL9 för att lära mig funktionerna – både hur jag anpassar inställningarna efter olika ljus, men även hur jag kan ta bilder på egen hand med hjälp av stativ och fjärrstyrning.

Betydelsen av bra bilder

För oss som jobbar med sociala medier då bra bilder jätteviktigt. I synnerhet på Instagram (vilket är ett forum för bilder) då det är bilden som fångar ögat (eller inte). Det spelar ingen roll hur lång och inspirerande text du skriver om bilden är dålig. Så OM du vill kunna marknadsföra dig via Instagram behöver du lägga ner lite tid och engagemang på säljande bilder (en förlängning av dig och ditt varumärke) Se det så här; det är upp till dig! Det är ju ingen som kommer betala dig för att bygga ditt varumärke, det måste du göra själv …  Alla har olika bildspråk och tonalitet men det som kännetecknar alla stora influensers är att de håller en hög kvalitetsnivå på sina bilder.

Bli en proffsfotograf med rätt kamera

Även om jag är kreativ inom de flesta områden, har jag aldrig sett mig som en talang inom fotografi … men med den här nya bloggkameran Olympus PEN E-PL9  är enkelt för vem som helst att ta fantastiska bilder genom antingen autoläget eller olika scenlägen där valen görs på en touch-skärm. Du kan även uttrycka dig på ditt egna sätt genom olika art filter … Det finns också en selfie-skärm, det vill säga displayen går att vinkla så du får perfekta selfies. Linslusar är vi ju allihopa, åtminstone i smyg. 😉

Tack vare både wifi och bluetooth i kameran är det busenkelt att dela bilderna direkt till din smartphone och på sociala medier . Med appen Olympus Image Share kan du fjärrstyra kameran på stativ för att slippa be anhöriga om hjälp, vilket kan kännas tröttsamt i bland. Jag har köpt ett prisvärt på Teknikmagasinet för 350 kr vilket jag är toppennöjd med. HÄR ser du det (men jag har inget samarbete med dem så du vet)

Läsarerbjudande!

*Trumvirvel och fanfar*Nu har jag fått förmånen att ge mina fina läsare 15% rabatt på Olympus kameror och tillbehör med koden “Malin15”, för att du ska få samma möjlighet som mig att ta dina sociala medier till nästa nivå!

HÄR kan du läsa mer om kameran och alla de snygga tillbehör som finns, och HÄR kommer du direkt till butik!

Fånga världen genom linsen (alla kan ta bra bilder med rätt kamera!)

Turturduvorna <3

Fånga världen genom linsen (alla kan ta bra bilder med rätt kamera!)

Ales stenar

Fånga världen genom linsen (alla kan ta bra bilder med rätt kamera!)

James Bond?

Fånga världen genom linsen (alla kan ta bra bilder med rätt kamera!)

Se världen genom linsen (alla kan ta bra bilder med rätt kamera!)

Fånga världen genom linsen (alla kan ta bra bilder med rätt kamera!)

Fånga världen genom linsen (alla kan ta bra bilder med rätt kamera!)

Fånga världen genom linsen (alla kan ta bra bilder med rätt kamera!)

Fånga världen genom linsen (alla kan ta bra bilder med rätt kamera!)

När man ställer upp kameran på stativ …

Fånga världen genom linsen (alla kan ta bra bilder med rätt kamera!)

Fånga världen genom linsen (alla kan ta bra bilder med rätt kamera!)

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Profilbild
  Reply
  Andrea
  april 24, 2018 at 9:46 e m

  Wow, vilka fina bilder!?

  • Malin Nylén
   Reply
   Malin Nylén
   april 24, 2018 at 10:32 e m

   Tack snälla Andrea. Vad glad jag blir! <3

 • Profilbild
  Reply
  Henriette Danielsen
  april 25, 2018 at 2:38 e m

  Jättefina bilder och älsk på den oranga outfitten 😀 Tack för koden, i morgen shopper jag ny kamera, weee 😀

  • Malin Nylén
   Reply
   Malin Nylén
   april 28, 2018 at 9:29 e m

   Tack Henriette! Outfiten är inte orange utan kamelbrun och matchar kameran precis 😉 Kram

 • Reply
  Best of I am Ready - Alexandra Öhrlund - I am ready
  april 27, 2018 at 4:08 e m

  […] ERBJUDANDE: Ta dina sociala medier till nästa nivå! Chefredaktör Malin bjuder alla våra läsare på 15 % rabatt på en proffskamera från Olympus. Hur bra? Läs mer och ta del av erbjudandet här. […]

 • Leave a Reply