Mat

Äggpizza, har du testat pizza med botten på ägg? (“äggande” gott!)

Äggpizza … Har du testat pizza med botten på ägg, låter det konstigt? Ja, jag kan förstå om du tycker det men jag ska berätta för dig att det är “äggande” gott!  Äggpizza, alltså proteinrik pizza utan kolhydrater och gluten men som smakar lika gott som vanlig pizza. Tycker i alla fall jag. Eggs inc – Stockholms första “äggeria” … Ett nytt och glödhett restaurangkoncept som gör snabbmatsdelikatesser på ägg (som håller “Mc Donald´s priser”) Fick berättat att det bara tar cirka  1,5 minut att få en pizza, eftersom botten, vilken kan liknas vid ett tortillabröd i konsistensen (fast ägg,)redan är förgräddad. In-ut som en biltvätt, perfekt för oss som tränar!

Har du testat nya pizzan med botten på ägg? ("äggande" gott!)

Tänk att ägg kan bli så “sexigt”?

Har du testat nya pizzan med botten på ägg? ("äggande" gott!)

Kan tänka mig att detta säljer 😉

Har du testat nya pizzan med botten på ägg? ("äggande" gott!)

Alltså … sååå gott! Från och med ska jag ta alla mina lunchmöten här 🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Celine
  april 28, 2018 at 9:06 e m

  Men gud vilken smart grej!

  • Malin Nylén
   Reply
   Malin Nylén
   april 28, 2018 at 9:28 e m

   Ja, men visst är det! Superfiffigt, du får testa! 🙂

  Leave a Reply