personlig utveckling

Står du och stampar på samma ställe? (tankar om personlig utveckling)

Står du  och stampar på samma ställe? Det har jag upplevt att jag gjort på sistone och så kan nog alla känna ibland? Därför har jag anmält mig till en kurs i grafisk design med start i september. HÄR kan du läsa om kursen om du vill. Kursen är ju inte “gratis” men det är inte botox och restylane heller …  Jag lägger mycket hellre pengarna på något som utvecklar mig i den riktning jag vill än på en quickfix. Självkänsla och det självförtroende som kunskap ger, det som bygger dig inifrån, slår alla yttre attribut med hästlängder! Så känner iallafall jag.

Men naturligtvis kan man göra både och, om man har bra med pengar. Det ena behöver ju inte utesluta det andra tänker jag … Har bara lite svårt att förstå varför en del tjejer/kvinnor går och lägger pengar på en dyr väska (för hela lönen) istället för att satsa på företaget eller en utbildning, något som gör att man kommer vidare? Satsningarna du gör nu kommer ju göra att du senare i livet kan köpa en liknande väska, men utan att behöva leva på vatten och knäckebröd resten av månaden …  Men det är klart … gillar man väskor tillräckligt mycket är det förstås värt att prioritera. 😉

Personlig utveckling – en av livshjulets viktiga tårtbitar

Personlig utveckling är otroligt viktigt för självkänslan och en betydande del av livshjulets tårtbitar. Jag har länge velat lära mig Photoshop, Illustrator och Indesign för att kunna jobba mer självständigt, för att jag på egen hand kunna visualisera projekt; ta fram grafiska profiler och loggor samt göra mina egna trycksaker.

Står du och stampar på samma ställe? (tankar om personlig utveckling)

Hälsa är långtifrån bara mat och träning …

Jag är redan hygglig på att uttrycka mig i skrift ,  tänk att även kunna göra det i bild?!

Står du och stampar på samma ställe? (tankar om personlig utveckling)

Vår gata i går kväll: Ibland kan naturen vara tillräckligt vacker som den är utan att behöva skruvas till.

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Profilbild
  Reply
  Marie Emre
  april 29, 2018 at 12:14 e m

  Heja dig du är tamefan bäst!!

  • Malin Nylén
   Reply
   Malin Nylén
   april 29, 2018 at 12:15 e m

   Du är! <3 Men tack <3 KRAAAM

 • Reply
  Livshjulet – Jenny Gustafsson - I am ready
  maj 2, 2018 at 4:22 f m

  […] att ha läst Malins inlägg om vikten av personlig utveckling där hon visade ”livshjulet” blev jag inspirerad att skriva ett inlägg om just denna […]

 • Profilbild
  Reply
  Emma
  maj 18, 2018 at 5:52 f m

  Håller med till 100%. Jag har valt att lägga pengar på en dröm som jag inte trott att jag förmått mig att göra! Nu satsar jag och det kommer att kosta både tid och pengar, samtidigt som jag kommer att utvecklas och gå mot mina mål. Jag Investerar hellre på mig själv än snabba belöningar( som jag vet bara ger mig en kortvarig lycka, innan jag sneglar på något nytt…)

  Vill inte bara stå och titta på hur livet ”swishar” förbi som ett tåg på perrongen.

  Beundrar ditt sätt att skriva och få ned ord till mening, tack!

  • Malin Nylén
   Reply
   Malin Nylén
   maj 25, 2018 at 3:19 e m

   Tack snälla Emma. Vilka fina ord <3 Kram

  Leave a Reply