Resa

Peppen på Kreta!

Peppen på Kreta!!! Förstå, jag som nästan var inställd på att ställa in träningsresan med Mårten och Springtime Travel, på grund av vad jag trodde var en förkylning (men som visade sig vara pollenallergi) är nu pigg som en lärka och redo att ta mig an veckans utmaningar. Än så länge har den största utmaningen varit att doppa mig i det fisljumna havet och tulta ner till buffén. Någon måste ju göra det glassarjobbet med, eller vad säger du? 😉

Första passet på två veckor, och damen jämte sopar mattan med mig!

I dag gjorde jag första passet på två veckor och jag fick mig en liten tankeställare, när damen jämte mig (i min mammas ålder-isch) gjorde armhävningar på tårna och  växelvis  ena foten upp i vädret. Och själv krälar jag runt på yogamattan som en friterad räka i solen och önskar att jag skött mig lite bättre än vad jag gjort på sistone.
Även om jag försöker öva på det här fina med att vara mer i nuet …  och njuta av det jag har omkring mig … släppa den mentala brottningsmatchen och istället glädjas åt att jag gör någonting bra för mig själv, här och nu. För det är egentligen det enda som räknas. Vad du gör i dag. Inte vad du gjorde i går … eller vad du planerar att göra i morgon.

När man kommer iväg på den här typen av resor ser man sig själv i ett annat ljus. Man landar i sig själv och känner sig mer mänsklig på nåt vis? Det som vi alla borde bli lite bättre på.

Peppen på Kreta!

Utsikten från hotellesplanaden

Peppen på Kreta!

Frukost. What to do, när man har smaklökar som en 5 åring.

Peppen på Kreta!

Herr och fru Nylén i plurret!

Peppen på Kreta!

Njuter av att bara vara (och slippa en igentäppt snok av pollen)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply