Resa

Aktiv semester rockar! (passar på att testa nya saker)

Aktiv semester rockar! Passar på att testa lite nya saker när jag är här på Kreta. Jag brukar alltid ta det lugnt i början av träningsresor, bara för att inte chocka kroppen för mycket genom att gå från 3-4 pass i veckan till 7 om dagen … Men vi har hunnit med en bergsvandring och (utöver Mårtens träningspass) har jag testat ett par nya träningspass som Body Jam – ett jättekul danspass som jag kommer vilja köra igen hemma!

Jag har även utmanat mig med lite yoga och på onsdag ska jag testa Soma Moves för första gången. Blev så jäkla irriterad på mig själv i går när jag blev sittandes med datorn istället för att gå på Soma Moves, och en återkommande tanke som följt mig här på Kreta är att träningsformen har inte så mycket med åldern att göra … Snarare är det vår inaktiva livsstil, all stress och all skit vi stoppar i oss som får oss att åldras i förtid. Det finns personer här i 70 årsåldern som orkar mer och är i bättre form än vad många av oss yngre är. En påminnelse om varför vi behöver röra på oss och leva hälsosamt … just för att hålla sig vital, förebygga åldersrelaterade skador och sjukdomar. Vi behöver leva mer, inte bara sitta som fjättrade vid vår teknik hela tiden. Likt robotar.

Hoppas du har det bra hemma i Svedala … På torsdag åker vi hem så nu är vi inne på upploppet här på Kreta.

Aktiv semester rockar ! (passar på att testa nya saker)

På vandring i bergen …

Aktiv semester rockar (passar på att testa nya saker)

Jag och Johanna som är ansvarig från Springtime Travel.

Aktiv semester rockar fett! (passar på att testa nya saker)

Hur vackert?

Aktiv semester rockar! (passar på att testa nya saker)

Över stock och … stegar.

Aktiv semester rockar (passar på att testa nya saker)

Under trädens valv ..

Aktiv semester rockar fett! (passar på att testa nya saker)

Vi lunchade i den vackraste lilla byn …

Aktiv semester rockar fett! (passar på att testa nya saker)

Mat är väl aldrig godare som efter fysisk aktivitet?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Henriette Danielsen
    maj 10, 2018 at 3:02 e m

    Vad härlig det ser ut! Och så tankevekker ! Mindre data och teknik, mer rörelse 😀 God tur hjem!

  • Leave a Reply