Livet

Nybrostrand – mitt andningshål

Nybrostrand – mitt andningshål … När jag sluter ögonen och tänker på ”hemma” ser jag Nybrostrand. Älskar att vara här nere! Njuta av lugnet, långa hundpromenader och att äta middag vid havet … Livskvalitet!

I morgon tar jag tåget till Stockholm och då blir det full fart med förberedelser inför Mårtens föreläsningspremiär med nya föreläsningen TÄNK OM på onsdag på Calarion Sign. Kommer bli en intensiv vecka men förhoppningsvis bra. Har köpt pollenmedicin och förhoppningsvis ska jag få fortsätta att må bra … Bättre än vad jag gjorde innan Kreta-resan. Har sprungit här nere i Sandskogen utan andningsproblem, och ska försöka orka ta en tur i morgon bitti innan tåget om jag kommer upp.
Här bjuder jag på lite Skånebilder som är tagna med min Olympus Pen E-PL9

Nybrostrand – en femstjärnig tillvaro

Långpromenad i solen på Kabusa skjutfält

Nybrostrand – en femstjärnig tillvaro

När man saknar sitt hjärta lite extra …

Nybrostrand – en femstjärnig tillvaro

Greklandsvärme fast hemma …

Nybrostrand – en femstjärnig tillvaro

Fenomenet med butiker på landsbygden som folk vallfärdar till …

Nybrostrand – en femstjärnig tillvaro

Maj-Britt som driver butiken Agnehill Blomster & ting och som introducerat mig för nya favvomärket Comfy Copenhagen.

Nybrostrand – en femstjärnig tillvaro

Organiska teer med blindskrift

Nybrostrand – en femstjärnig tillvaro

Dansk lakritskonfekt!

Nybrostrand – en femstjärnig tillvaro

Agnehill Blomster ligger otroligt vackert … mitt ute på landet.

Nybrostrand – en femstjärnig tillvaro

Middag vid havet i solnedgången.

Nybrostrand – en femstjärnig tillvaro

Kasta pinne med Messi, mamma och Unos Labradoodle.

Nybrostrand – en femstjärnig tillvaro

Mitt nya set från Comfy Copenhagen … Bekväm som en pyjamas fast finkläder.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply