Träning

Outdoor Bootcamp: Peppen av att träna tillsammans

Igår signade jag upp för Outdoor Bootcamp. Ett nystartat träningscamp på måndagar och onsdagar kl. 18:00-18:45 i Humlan. Ledare för träningskalaset är Marie Emre och Charlotte Beijer.

Igår körde vi efter cirkelträningsupplägget med egna kroppsvikten som motstånd (bortsett från gummiband)… och alla flåsade på efter sina egna förutsättningar. 4 olika block/stationer och tre övningar och varv på varje station. 45 minuter tycker jag är en lagom tid att träna på när man är effektiv.

Det bästa med bootcamps tycker jag är peppen av att träna i grupp. Ännu roligare blir det när man är ett återkommande gäng som ses och tränar tillsammans. Varför sitta på rumpan och dricka latte när man kan gympa?

Kände mig som ett sånt där “muskelberg” man brukar se på utomhusgym i Venice när jag stod där i solen, frustade och slet i mina gummiband för glatta livet. *Verkligheten visade dock någonting annat.* Tonårskillarna såg lagom nöjda ut när tigertrosorna intog fotbollsplanen i Humlan, med gårdagens musik i högtalarna. “Mammas kompisar”, tänkte de nog. Medan vi fick upp pulsen på en bra nivå och kände oss rätt fräsiga i tightsen. *När självbilden krackelerar* Det man inte vet lider man inte av, haha.

På onsdag (i morgon) är det dags igen. Haka på vet ja?! Alla kan vara med på det här, oavsett ålder och träningsnivå. Målet är ju att komma i form tillsammans och ha kul på vägen. Är du sugen att vara med mejla workout.bootcamp@hotmail.com

Och i gruppen på Facebook kan du hålla dig uppdaterad på kommande träningspass.

Önskar dig en fin dag i värmeböljan! <3

 

Outdoor Bootcamp: Peppen av att svettas tillsammans!

På Outdoor Bootcamp flåsar vi på sida vid sida. Alla efter sina förutsättningar!

Outdoor Bootcamp: Peppen av att svettas tillsammans!

Det obligatoriska high five:t efteråt!

Outdoor Bootcamp: Peppen av att svettas tillsammans!

Marie och Charlotte är två duktiga och inspirerande tränare som kompletterar varandra på ett jättebra sätt. Med dem som ledarduo får man det bästa av två världar! Jag är jättestolt att ha med dem i team I am Ready.

You Might Also Like

2 Comments

 • Profilbild
  Reply
  Hannas krypin
  maj 30, 2018 at 8:55 f m

  Vad kul med bootcamp!

  • Malin Nylén
   Reply
   Malin Nylén
   maj 30, 2018 at 8:11 e m

   Jamen visst är det! Du är varmt välkommen att haka på om du är bosatt i Stockholm? Kram / Malin

  Leave a Reply