PR-event

Turnéliv: 160 mil på 3 dagar

Helgen bestod av jobb och att flänga tur och retur Stockholm-Malmö, samt en avkrok till Västerås för att lämna och hämta Nitro hos pappa. När Mårten gick på mingelfest på söndagkvällen var jag på väg hem med Nitro.

I Malmö var det fullt blås med träningspass och föreläsning på kvällen. Jag passade på att damma av Muskler av plysch och sålde 20 ex av plyschboken. Det finns inte jättemånga ex kvar, och de som finns går att beställa här på bloggen (se länk)

På vägen hem från Malmö höll vi nästan på att somna bakom ratten då ”turnélivet” frestar på. Men nu kan vi bocka av Stockholm, Göteborg och Malmö som lyckade på agendan. När vi kom hem fortsatte jag vidare till Västerås medans Mårten gick på mingelfest. Jag är ändå inte så mycket för röda mattan-kalas och Mårten och jag var hemma nästan samtidigt.

Nästa gång vi ger oss ut på vägarna (eller i luften) blir när Mårten har sin bokturné. Men det kommer såklart att hända en massa annat kul innan dess som t.ex. träningsevents med mera. Nu ska vi alldeles strax ge oss ut i Humlan och träna Outdoor Bootcamp med toppenpinglorna  Marie och Charlotte. Det tycker jag blir ett bra Nationaldagsfirande! Hur firar du Nationaldagen? Slår du på stora trumman eller är det bara en dag i kalendern? Oavsett, hoppas du får en superdag och kan njuta av lite sol och ledighet!

Turnéliv: 160 mil på 3 dagar

Endorfiner och glada ansikten på Nordic Wellness Emporia. Jag och Mårten testade även GRIT (tänk “högintensiv Body Pump utan vila”)  innan hans pass och det var svinjobbigt. Så jobbigt att jag  har svårt att tro att jag någonsin skulle göra det igen av fri vilja.

Turnéliv: 160 mil på 3 dagar

Mårten drog fullt hus på Scandic Triangeln

Turnéliv: 160 mil på 3 dagar

Jag brukar säga att Muskler av plysch är en rolig gå bort-present … en kul bok  att ha liggandes på dass. Det finns coffee table-böcker och så finns det dassböcker, haha!

Turnéliv: 160 mil på 3 dagar

Mys med pappa på balkongen i Västerås <3

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply