Livet över kaffe

En småföretagares “semester” innebär längre kaffepauser

 Jag brukar säga att en småföretagares ”semester” är lugnare perioder med längre kaffepauser … Just nu befinner jag mig nere i Skåne och njuter av att umgås tillsammans med familjen, strandliv, joggingturer,  kaffe … och ett och annat vinglas.

Min bror och hans familj är nere här samtidigt som jag, och det har aldrig hänt förut att vi lyckats tajma våra besök hos mamma. Igår hade vi en heldag på stranden … flög drake som mina brorsöner fått i present av mig och Mårten. Vi badade, lunchade och senare på kvällen stack jag och Petter ut på en joggingrunda innan middagen. En bättre Nybrostrandvistelse med andra ord!
I kväll kör de tillbaka mot Stockholm, medan jag stannar några dagar till och njuter av att bli bortskämd av mamma, lugnet och närheten till natur och hav.

Det här med semester och att vara egenföretagare … Det är ju ingen om betalar semesterveckorna åt dig när du är egen … Man får ju buffra och planera under året för att kunna ta helt ledigt under en sammanhängande period. Ändå tycker jag att det alltid är nåt att fixa med … ekonomi och sajten med mera … Hur ser du på semester och vara egenföretagare? Kan du vara helt ledig med ro? Eller småpysslar du hela tiden … liksom är ajour?

En småföretagares "semester" innebär längre kaffepauser

Drake i sikte! Kan verkligen rekommendera denna lättanvända drake i tyg under 100- lappen från Teknikmagasinet.

En småföretagares "semester" innebär längre kaffepauser

En småföretagares "semester" innebär längre kaffepauser

Mamma och brorsan

En småföretagares "semester" innebär längre kaffepauser

Två små söta sjölejon: Vincent 4 och Frank 6.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply