Livet över kaffe

Familjesemester i Blekinge

Vi är precis hemkomna från några dagars familjesemester i Mörrum – som ligger utanför Karlshamn. Vi har umgåtts med Mårtens familj, gjort klassiska semestergrejer som att bada och spela kubb och firat Julis födelsedag, bonusdottern som fyllde 12 alldeles nyligen.

Det slog mig vilken stor familj jag har när man slår ihop den med alla bonuspersoner man får på köpet när man gifter sig. Och nu har vi varit en familj och släkt i över 6 år. Det är en tid får man väl ändå säga. Juli var bara 5 när jag stormade in i hennes liv och på kort tid gifte mig med hennes pappa. Där och då hade jag ingen aning om vad det skulle innebära att bli bonusmamma åt en liten tjej … Nu har det gått 6 år … Tänka sig!

Har du fortfarande semester eller har du börjat jobba? Jag tänkte börja jobba igen på måndag och har samlat på mig en massa idéer under juli månad, då jag har låtit hjärnan vila lite. Dessutom har jag fått ett uppdrag om tre veckor som känns lite kul för egot. Vad det är får du se då, men det innebär att jag behöver tänka lite på formen inför det. *cliffhanger* Även I am ready har fått sitt första kommersiella samarbete … det känns också väldigt roligt och varumärkesbyggande. Det kommer att bli en intressant höst, det är en sak som är säker!

Familjesemester i Blekinge

Team Nylén piskar Team Rimér i kubb. (Kan jag möjligen ha Blekinges blekaste ben?)

Familjesemester i Blekinge

Ingen seger är för liten för att firas.

Familjesemester i Blekinge

Träning på it-stället i Karlshamn.

Familjesemester i Blekinge

Sommarens budgetfynd: Lika praktisk som fin, den matchande “kameraväskan” som jag köpte på Lindex för endast 199 kr. Du vet väl att du har 15% rabatt på hela Olympus sortiment när du uppger rabattkoden “Malin15” 🙂

Familjesemester i Blekinge

Och bada i Östersjön.

Familjesemester i Blekinge

Årets bästa badbild? Tycker det händer många bra grejer parallellt i denna bild. 😉

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply