Livet över kaffe

Fotografering för Norr Eyewear

Igår plåtade vi höstkollektionen för det nordiska glasögonföretaget Norr Eyewear. Resultatet kommer någon gång i oktober och kampanjen är specifikt framtagen för den finska marknaden.

Stillbildsfotograf var Sandra Birgersdotter, en fotograf som jag har jobbat med en hel del och första gången var för Aftonbladet Wellness … men vi har även gjort reportage för ToppHälsa. Men det här var första gången vi plåtade casual bilder. Vilket jag tycker är en rolig omväxling från att alltid ha plåtats med med superpeppiga uttryck och energiska gester i träningskläder.

Sandra har jobbat med Norrs kampanjer ända från allra första början (varumärket grundades för lite drygt 3 år sedan) och de tidigare bilderna är superfina så jag ser fram med spänning mot att se gårdagens resultat. Sandra har till och med ett par glasögon uppkallade efter sig själv! Man kan väl knappast få bättre feedback av en samarbetspartner än att få en produkt i sitt eget namn? Det fanns faktiskt ett par glasögon i kollektionen som hette “Malin” men tyvärr kan jag inte ta åt mig äran, I wish! Haha.

I dag är det söndag och jag känner mig rätt trött efter en natt med dålig sömn. Piggar jag på mig tar jag tåget till Västerås i kväll. Det är åtminstone sagt så men jag får se. Mårten som föreläser i Växjö kommer hem sent i natt för att åka till London tidigt i morgon bitti. Så oavsett vad jag bestämmer mig för, kommer vi knappt att hinna ses. Ska vila en stund sen får vi se. Kanske skulle ett träningspass få mig på bättre humör?

Önskar dig en skön söndag!

Fotografering för Norr Eyewear

Sneak peak från plåtningen , resultatet får du först se i oktober!

Fotografering för Norr Eyewear

Som alltid var lilleman med <3 Han fick till och med rycka in som statist.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply