samarbete

Möt hösten med glow!

Att skönhet kommer inifrån stämmer – en person som mår bra på insidan strålar som en hundrawattlampa. Men det skadar aldrig med bra hudvård!

Min hudterapeut har rekommenderat mig att använda dagkräm med solskydd och en aktiv nattkräm med AHA-syra eller C-vitamin-kräm som tar bort döda hudceller. Antioxidanter skyddar mot avgaser utsläpp gifter som bryter ner huden. En stark antioxidant är C-vitamin…

Därför gillar jag Truth-serien (för mogen hy) från Ole Henriksen oerhört mycket och tycker att hyn får en väldigt fin lyster. Serumet är helt magiskt!

Ole Henriksen producerar professionella stärkande produkter och samtliga kollektioner kombinerar effektiva och kraftfulla, aktiva, naturliga växtextrakt och essentiella fettsyror med målet att råda bot på varje hudproblem.

Tävling – ta chansen att vinna ansiktsvattnet Balance Force Oil Control Toner!

I samarbete med Ole Henriksen har jag fått förmånen att tävla ut 4 exemplar av deras ansiktsvatten Balance Force Oil Control Toner vilket alldeles nyligen vunnit pris för bästa toner i Teen Vouge Acne Awards … men den funkar lika bra för oss kvinnor med mogen hy. Ett ansiktsvatten som effektivt tar bort överflödig talg, förfinar och rengör porerna och rekommenderas att användas efter rengöring och före återfuktare.

Tävla på Instagram (@malin_nylen) med en kort motivering varför du eller din väninna/mamma/syster är värd att möta hösten med glow. Lycka till!

 

Möt hösten med glow!

Ta chansen att vinna denna awardvinnare!

Möt hösten med glow!

Det finns alltid anledning att fira!

I mitt badrumsskåp just nu

Möt hösten med glow!

Hudvård som känns! Är jättenöjd med Truth-serien från Ole Henriksen, vilket är aktiva naturliga produkter för mogen hy. Funkar jättebra för hyn nu när det börjar bli höst.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply