Humor

Kommunikation är A & O

Framför din slogan på en handduk? Eller varför inte presentera din önskan med en handskriven lapp? Kommunikation är A & O och tydlighet ”is king. ”

Efter nästan två dygn i Västerås är jag nu på väg hem med en ny portfölj med samlade erfarenheter av invånarnas sällsynta talang för kommunikation och förmåga att gå rakt på sak.

Nedan får du ta del av, enligt mig, Västeråsarnas “fyra i topp-kommunikationsbidrag”

1.Formulera dina grundvärderingar  i tre meningar

Ja, den supergulliga skylten ser du på “omslagsbilden”. Så himla mitt i prick och så rätt på alla sätt!

2. Säg det med charm

Försöker man inte vinner man inget, eller hur!! Nu funderar jag på att sätta upp en liknande lapp i mitt trapphus (och även i mina vänners/anhörigas trapphus) med en lapp om att jag sparar till en bil eller någon annan livsnödvändighet i samma prisklass. Och ett blygsamt tillägg om att både Swish och kontanter i ett vitt kuvert går bra. Tror du att det kommer funka?

3. Säg det med en bild

Som pensionär eller nybörjare skulle jag bli oerhört inspirerad att ta mig till yogasalen efter att ha tagit del av detta effektiva armlås. Tycker det verkar som en oerhört bra paraktivitet att göra när det råder tvivel kring arbetsfördelningen i hemmet. Jämställdhet varar längst?

4. Säg det med en ordvits

Finns väl inte så mycket mer att säga än att applådera denna ordvitssuccé. Denna handduk får mig att vilja ta min hygien till nästa nivå! Kan man duscha för ofta är min enda frågeställning gällande detta starka bidrag.

Kommunikation är A & O

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply